The Punisher dizisinin yayın tarihi belli oldu

the punisher

Netflix’in çekimlerine devam edilen dizilerinden The Punisher ne zaman yayınlanacak? Bu soru sonunda yanıt buldu. İşte konu ile ilgili detaylar.

Eğer yabancı dizilere az çok ilginiz varsa, mutlaka Netflix dizilerine de bir aşinalığınız vardır. Netflix son dönemde kafayı süper kahraman dizileriyle bozmuş durumda. Marvel ile yaptığı anlaşma sonucu bazı karakterlerin teliflerini sınırlı ölçüde kullanma hakkında sahip olan şirket, kısa süre önce The Punisher için de bir dizi yayınlanacağını açıklamıştı.

Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage’in ardından The Punisher’da Netflix’in dizi evrenine dahil olmaya hazırlanıyor. Jon Bernthal’in hayat verdiği The Punisher, ilk olarak Daredevil’da görünmüştü. Bu dizide Frank Castle’ın The Punisher’a nasıl dönüştüğüne canlı olarak tanık olmuştuk. Zaten sonlara doğru da Frank Castle o meşhur kuru kafalı yeleği giyerek, kayıplara karışmıştı.

Frank Castle, Daredevil’da görüldüğü bölümler boyunca izleyicilerden olumlu dönüşler aldı. Hatta bazı bölümlerde dizinin ana karakterinin bile önüne geçtiğini söylemek sanırım pek de yanlış olmayacaktır.

Seyirciyle böylesine bütünleşen bir karakteri harcamak istemeyen Netflix, The Punisher için solo bir dizi çekme kararı aldı. Çekimleri devam eden dizinin ne zaman yayınlanacağı sorusuna ilk yanıt ise Dearbhla Wash’tan geldi. Dizinin yapımında önemli bir rolü bulunan Dearbhla Wash, The Punisher’ın yayın tarihi ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Wash, dizinin Kasım ayına kadar yayınlanmayacağını belirtti. Bu söylemden dizinin Kasım ayı sonrasında yayınlanacağını da çıkartabiliriz. 13 bölümden oluşan The Punisher muhtemelen Kasım sonu ya da Aralık gibi izleyiciyle buluşacaktır.