Marvel’s Defenders Setlerde!

daredevil

Marvel’ın, başarılı televizyon serilerinin baş karakterlerinden oluşturduğu The Defenders serisinin çekimi önümüzdeki aylarda başlıyor.

Marvel, Avengers serisini oluştururken gerçekten dahice bir yöntem seçti. Her filme ufak tefek cameolar ekledi, sözlü göndermelerde bulundu, “After credits” sahnelerinde, karakterlerinin buluşmasının nasıl olacağının sinyallerini verdi.

Marvel ve Netflix ikilisi aynı zekice yöntemi; televizyon serilerinde de kullanıyor. Daredevil’in büyük çaplı başarısından sonra, Jessica Jones serisi yayınlandı. Jessica Jones; Luke Cage’i tanıtırken; Daredevil’a göndermeler yapmayı da ihmal etmedi. Daredevil’in ikinci sezonu bu bağı iyice perçinledi. Luke Cage’in en yakın arkadaşı Iron Fist’in gösterime girmesi ile kare as tamamlanacak. Hatta, Punisher da bu ekibe destek olacak.

Defenders

Defenders isimli ekip Daredevil, Luke Cage, Iron Fist ve Jessica Jones’dan oluşacak ve şimdilik, tek sezon olarak karşımıza çıkacak. The Defenders’ta bu dört karakterinin hiçbirinin tek başına karşı çıkamayacağı bir cani peyda olacak.

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Rosario Dawson, Vincent D’Onofrio, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall, Bob Gunton, Ayelet Zurer, Jon Bernthal, Élodie Yung, Stephen Rider, Krysten Ritter,  Mike Colter, Rachael Taylor, Wil Traval, Erin Moriarty, Eka Darville, Carrie-Anne Moss’un zengin oyuncu kadrosundan bazıları olduğu serinin yapımcılıklarını ise Steven S. DeKnight, Doug Petrie ve Marco Ramirez usta kalemler üstlenecek.