Galaxy S8 için yeni TV reklamı yayınladı

galaxy s8

Samsung, 21 Nisan’da satışa sunacağı Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus için yeni bir TV reklamı daha yayınladı. İşte detaylar.

Yeni amiral gemisi modellerini 29 Mart’ta düzenlediği özel bir etkinlikle tanıtan Samsung, şu aralar pazarlama işleriyle hayli meşgul. Birçok bölgede 21 Nisan’da satışa sunulması beklenen Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus için tanıtım kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz gün bu ikili için ilk reklam filmini yayınlayan Güney Koreli teknoloji devi, bugünse yalnızca kendi ülkesinde yayınlanacak ikinci bir TV reklamını yayınladı. Yayınlanan reklam filmine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videodan da açıkça anlaşılabileceği üzere, Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus’ın Infinity Display isimli yeni ekran teknolojisini ön plana çıkarmak istiyor.

Akıllı telefon pazarının lider isimlerinden biri olan Samsung, yıllardır sahip olduğu klasikleşen tasarım anlayışına S8 ile son verdi. Bu yüzden çıkan ve çıkacak olan reklamların birçoğu da telefonun tasarımı ve ekranı üzerine olacaktır.

Öte yandan S8 ve S8 Plus, tüm dünya gibi ülkemizde de 21 Nisan’da satışa sunulacak. Şu anda ön sipariş sürecinde bulunan telefonu eğer şimdi satın alırsanız bazı ekstra hediyelere de sahip olabileceğinizi belirtelim.

Yaklaşık olarak 2 hafta sonra raflardaki yerini alacak olan ikilinin fiyatları ise biraz yüksek. Zira daha önceden de açıklandığı üzere S8 4399 TL’den, S8+ ise 4999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.