LG G6 için ilk TV reklamı yayınlandı

lg g6 2

LG’nin Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı LG G6 için ilk reklam filmi yayınlandı. Peki LG neden bu reklam filmi için 1 ay bekledi? İşte detaylar.

LG, yaklaşık 1 ay önce Barselona’da gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi’nde yeni amiral gemisi modeli G6’yı tüm dünyaya tanıtmıştı. MWC 2017’nin üzerinden geçen süre zarfında LG G6, sadece birkaç pazarda satışa sunulmuş olsa da, pek çok bölgede ön sipariş sürecine girmişti.

Güney Koreli teknoloji devi, telefonu tanıttıktan bir ay sonra ilk reklam filmini yayınladı. Peki LG neden yeni amiral gemisinin ilk reklam filmi için bu kadar süre bekledi? Aslında bu zamanlama çok manidar. Zira LG tam olarak Galaxy S8’in tanıtılacağı gün, LG G6 için ilk reklam filmini yayınladı. Zaten iki Güney Koreli firma arasındaki rekabet bilinen bir gerçek. Bu rekabette Samsung özellikle akıllı telefon alanında açık ara önde olsa da, LG’nin de pes etmek gibi bir niyetinin bulunmadığı aşikar.

Dilerseniz LG G6 için yayınlanan reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Öte yandan sözü geçmişken tekrardan hatırlatalım. Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S8 ve S8 Plus bugün su yüzüne çıkacak. Gerçi tanıtılacak iki model hakkında da aşağı yukarı tüm detayları biliyoruz. Fakat yine de cihazların resmiyet kazanması, özellikle fiyat gibi hala hakkında pek çok dedikodu dönen bazı noktaları da aydınlatacaktır.