İlk Galaxy S8 TV reklamı yayınlandı

galaxy s8 2

Samsung’un 21 Nisan’da satışa sunacağı yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S8 ve S8+ için ilk TV reklamı yayınlandı. İşte detaylar.

Akıllı telefon pazarının lider isimlerinden Samsung, yeni amiral gemisi modellerini 29 Mart’ta düzenlediği özel bir etkinlikte tanıtmıştı. Güney Koreli teknoloji devi 21 Nisan’da birçok ülkede satışa sunulacak olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus için hazırlanan ilk TV reklamını geçtiğimiz saatlerde yayınladı.

S8 ve S8 Plus için hazırlanan ilk reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Eğer Galaxy S8 lansmanını canlı olarak takip ettiyseniz bu video size pek de yabancı gelmeyecektir. Zira bu reklam filmi, S8 ve S8 Plus’ın “unboxing” etkinliğinde de izleyicilere sunulmuştu.

Reklam hakkında konuşacak olursak, genel itibari ile telefonun yeni tasarımının ön plana çıkarıldığını söylememiz mümkün. Zira yaklaşık 1 dakikalık uzunluğa sahip olan reklamda, telefonun ekranı ve yeni tasarım çizgisi dışında hiçbir özelliğine değinilmemiş.

Muhtemelen Samsung, S8 ve S8 Plus ile ilgili birkaç reklam filmi daha hazırlayacaktır. Yine de bu videonun da son derece başarılı olduğunu vurgulayalım. Zira Galaxy S serisinin, nereden nereye geldiğini de bu videoda açıkça görmüş olduk.

Son olarak S8 ve S8 Plus’ın ülkemizdeki satış fiyatını da sizlere bir kez daha hatırlatalım. Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 21 Nisan’da satışa sunulacak olan Galaxy S8’in fiyatı 4399 TL’den, S8+’ın fiyatı ise 4999 TL’den başlıyor.