Yüzüklerin Efendisi dizisinden yeni görüntüler yayınlandı

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Amazon’da izleyici ile buluşacak Yüzüklerin Efendisi dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. 14 Temmuz’da da daha uzun bir fragman yayınlanacak.

Bu yıl izleyicilerle buluşacak olan yeni dizilerin başında Amazon tarafından hazırlanan Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) dizisi geliyor. The Lord of the Rings: The Rings of Power adını taşıyan dizi için heyecanlı bekleyiş sürerken, diziden yeni görüntüler de gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda diziden ilk fragmanı paylaşan Amazon, dün de kısa bir fragman daha paylaştı. Bu fragman aslında 14 Temmuz’da yayınlanacak ilk uzun fragmanın duyurusu niteliğinde. Amazon Prime Day sırasında yayınlanacak bu uzun fragmanın dizinin konusunda hakkında da önemli ipuçları barındırması bekleniyor.

14 Temmuz’da yayınlanacak uzun fragmanın yayınlanmasına daha bir hafta olsa da, Amazon tarafından paylaşılan yeni kısa fragman da diziden yeni görüntüler görmemizi sağlıyor. Twitter ve YouTube hesapları üzerinden yaklaşık 15 saniyelik bir tanıtım videosu yayınlayan Amazon, fragmanın 50 saniyelik tam halini ise sadece Amazon Prime Video üzerinden yayınladı. Bu videoyu sadece Prime Video üyeleri izleyebiliyor. Eğer Prime Video üyesiyseniz, aşağıdaki videoda yer alan linkten fragmanın tam haline ulaşabilirsiniz.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri için ilk fragman geldi

Yüzüklerin Efendisi film üçlemesinde anlatılan olayların asırlarca öncesinde, Orta Dünya’nın İkinci Çağ’ında geçen The Lord of the Rings: The Rings of Power, Karanlık Lord Sauron’un güç kazanmaya başladığı ilk dönemde geçiyor. Elfleri ve insanları kandırarak Güç Yüzüklerini yaptıran Sauron, Orta Dünya’da yaşayan tüm halkları tehdit eden ölümcül bir güç haline geliyor.

Tüm zamanların en pahalı dizisi olacak The Lord of the Rings: The Rings of Power’da Galadriel ve Elrond gibi tanıdık karakterlerin genç halleri de yer alacak. Dizi, 2 Eylül’de Amazon Prime Video’da izleyici ile buluşacak.

 

VR gözlüğü pazarı yüzde 241 büyüdü