Yüzüklerin Efendisi dizisi için üzen gelişme

dizi2

Hazırlıkları sürdürülen Yüzüklerin Efendisi dizisi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İşte detaylar.

Sinema tarihinin en kült yapımlarından biri olan Yüzüklerin Efendisi yakında dizi sektöründe boy göstermeye başlayacak. Üçlemesi ile milyonlarca izleyiciye ulaşan seri şimdi Amazon sayesinde daha da geniş kitlelere ulaşacak.

Dizi film de yaşananların çok öncesine odaklanacak. Dolayısıyla filmde de gördüğümüz elf ırkından olan bazı karakterlerin dizide de görünmesi bekleniyordu. Bu karakterlerden birisi de Elrond’tu. Bilindiği üzere Elrond’u filmlerde ünlü oyuncu Hugo Weaving canlandırıyordu. Dolayısıyla dizide de Weaving’in rol alıp almayacağı önemli bir soru işaretiydi.

Yüzüklerin Efendisi dizisi ile ilgili önemli gelişme

Ünlü oyuncu bu soru işaretini ilk ağızdan giderdi. Hugo Weaving konu ile ilgili yaptığı açıklamada dizi projesinde yer almayacağını net bir dille ifade etti.

Aslında bu rol için Will Poulter seçilmişti. Fakat Poulter’in projeyi tercih etmesiyle birlikte Weaving için bir umut ışığı belirmişti. Lakin Poulter yaptığı açıklamayla bu ışıkları tamamen söndürmüş oldu. Büyük bir ihtimalle dizide Elrond karakterini farklı bir isim canlandıracak. Şimdilik bu ismin kim olduğu belli değil.

Öte yandan dizinin cast çalışmasında da son gelinmiş durumda. Yani büyük oranda kimin hangi ismi canlandıracağı belli diyebiliriz. Fakat çekimlerin ne zaman başlayacağı tamamen soru işareti diyebiliriz. Malum süreçte salgından ötürü dizi çekimlerinde önemli gecikmelerin yaşandığı su götürmez bir gerçek. Bakalım Amazon bu konuda nasıl bir formül üretecek. Bekleyip göreceğiz.

Galaxy S21 için yeni sızıntı