Xiaomi Mi 10 Ultra ekran altı kamerayla ortaya çıktı

mi 10 ultra 1

Xiaomi’nin kısa süre önce tanıttığı amiral gemisi modeli Mi 10 Ultra ekran altı kamera ile ortaya çıktı. İşte Xiaomi Mi 10 Ultra ile ilgili son detaylar.

Teknoloji gündemini az çok takip edenlerin de bildiği üzere Xiaomi bir süre önce yeni amiral gemisi modelini tanıtmıştı. Mi 10 Ultra ismiyle tanıtılan modelin en dikkat çeken özelliği ise yalnızca 20 dakika içerisinde 45000 mAh’lık pilini şarj edebiliyor olmasıydı.

Geçtiğimiz gün Mi 10 Ultra bir kez daha ortaya çıktı. Şimdi bunda ne var diyebilirsiniz. Zira telefon tanıtıldı. İncelemeleri yayınlandı vs. Dolayısıyla telefonun tekrar ortaya çıkmasında absürt bir durum yok.

Fakat ufak bir detay var. Yeni ortaya çıkan Mi 10 Ultra modelinde delikli ekran tasarımı mevcut değil. Bunun yerine Xiaomi’nin ekran altı kamera teknolojisi kullanılıyor. Yani kısa süre önce ZTE’nin tanıttığı teknoloji ile aynı.

Xiaomi Mi 10 Ultra ciddi anlamda şaşırttı!

Şu aralar AnTuTu’da aldığı puanlarla ortalığı yıkan Mi 10 Ultra geçtiğimiz gün Twitter’da bir videoda ortaya çıktı. Dilerseniz bahse konu iletiye aşağıdan göz atabilirsiniz.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Videonun özelliği ise Mi 10 Ultra’da ekran altı kamera teknolojisine yer verilmiş olması. Malum normal şartlarda Mi 10 Ultra’da böyle bir teknoloji yok. Lakin görünen o ki Xiaomi kısa süre sora bu teknolojiyi resmen hayata geçirecek. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

Zira bu teknoloji tamamen farklı bir modelde de kullanılabilir. Açıkçası bu durum bizleri şaşırtmaz.

iPhone 12 etkinliği bu hafta belli olacak