Yüzüklerin Efendisi dizisi yeni fragmanı ile heyecanlandırdı

Yuzuklerin Efendisi dizisi

Sinema tarihinin en iyi serilerinden biri olarak kabul edilen The Lord of The Rings’in dizi versiyonuna ait yeni bir fragman paylaşıldı.

Yüzüklerin Efendisi dizisi yeni fragmanı ile heyecanlandırdı. Amazon’un sahibi olduğu Amazon Prime Video için çekilen ve video akış sektöründeki en yüksek bütçeli yapımlardan biri olarak dikkat çeken Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin yeni fragmanı, nihayet The Lord of The Rings hayranlarının yüzünü güldürmeyi başardı.

Bugüne kadar yayınlanan kısa fragmanlar karşısında bir hayal kırıklığına kapılan ve efsanevi film serisine yakışır kalitede bir dizi olmayacağı düşüncelerine kapılan LOTR hayranları, Amazon Prime Video tarafından servis edilen ilk uzun fragman sonrası fikirlerini değiştirmeye başladı.

lord of the rings

Yüzüklerin Efendisi dizisi yeni fragmanı ile heyecanlandırdı

Bugüne kadar servis edilen bilgilerden öğrendiğimiz kadarıyla İkinci Çağ olarak adlandırılan dönemde geçen ve yüzüklerin dövülmesi konusunu işleyen yeni dizi, özellikle Sauron’un yükselişini anlatması bakımından son derece önemli bir yapım olarak görülüyor.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri için ilk fragman geldi

Aslında Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri isimli bu yeni dizi, video akış servislerinin gelecekleri açısından da bir hayli önemli. Çünkü genelde bu tarz platformlar daha bütçe dostu yapımlar üzerinde çalışıyor ve bu sayede de belli bir maliyet seviyesini korumayı amaçlıyorlar. Ancak Amazon, ünlü video akış hizmeti Amazon Prime Video’yu daha popüler hale getirebilmek için kesenin ağzını açtı ve bu platformlar içerisindeki en yüksek bütçeli yapımlardan birinin çekimlerine onay verdi.

dizi2

Eğer Amazon, Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden beklediği verimi alırsa, bundan sonra yüksek bütçeli film ve dizileri yalnızca beyaz perdede değil bu tarz platformlarda da daha sık görmeye başlayabiliriz.

HUAWEI FreeBuds Pro 2 : Dünyanın en yeni ses teknolojilerini barındırıyor