Microsoft iOS kullanıcıları için somut adımlar atıyor

Apple, iPhone 15'lerin ısınma problemleri için Instagram'ı suçladı!

Teknoloji devi Microsoft, iOS kullanıcılarının bir süredir şikayetçi olduğu birçok problemin çözümü için yeni bir güncelleme servis etti.

Microsoft iOS kullanıcıları için somut adımlar atıyor. Microsoft, Windows üzerinden kazandığı tartışmasız hakimiyetinden güç alarak başta Word, Excell ve Powerpoint olmak üzere birçok ofis programında da süper güç konumunu korumaya devam ediyor. Ancak görülen o ki Amerikalı teknoloji devi, hakim olduğu bu alanlarda gerilememek adına kullanıcı geri bildirimlerine fazlasıyla önem gösteriyor.

iOS 16, iPhone'larda Face ID ayarlarını değiştirdi

Şirket tarafından yapılan son açıklamada, iOS kullanıcılarının bir süredir PowerPoint uygulamasında yaşanan bazı sıkıntılardan şikayetçi oldukları belirtilerek, Microsoft olarak kullanıcıların geri bildirimlerine önem verildiğini ve bu nedenle de söz konusu talepler değerlendirilerek Ofis uygulaması için yeni bir güncellemenin servis edileceğini duyurdu.

iOS 16 özellikleri

Microsoft iOS kullanıcıları için somut adımlar atıyor

Güncellemenin son bir kontrolün ardından servis edileceğini belirten Microsoft, bunun nedenini ise kullanıcıları düzeltme güncellemeleriyle tekrar tekrar uğraştırmak istememesi olarak gösterdi. Peki Microsoft’un sözünü ettiği bu kullanıcı geri bildirimlerinin içeriği neydi?

iOS 16 özellikleri

Birçok iOS forumunda iPhone ve iPad kullanıcılarının PowerPoint’te en çok şikayetçi olduğu şey, bu uygulama üzerinden oluşturulan slaytlarda metin düzenlemelerinin çok sınırlayıcı olmasıydı. Örneğin hazırlanan slaytta metnin sadece belli bir kısmının vurgulanması bilgisayarda bir saniyelik bir işlemken, iOS kullanıcıları cihazları üzerinden böyle bir tercihte bulunamıyorlardı.

İşte gelen güncelleme bu ve benzeri sorunları ortadan kaldırırken, iOS kullanıcıları için PowerPoint uygulamasının kullanılabilirliğini fazlasıyla arttıracaktır.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro ’nun  bilinmeyen özelliklerini test edin