Battlefield Bad Company 3 geliyor. İşte ilk detaylar

bat2

Birinci Dünya Savaşı cephelerine veda edip Vietnam’a, oradan da Soğuk Savaş’a adım atacağız. İşte Bad Company 3’e dair ilk söylenti bilgiler.

Battlefield markasının en farklı üyelerinden olan Bad Company 1 ve 2’ye yakında “3” de dahil olabilir. Bazı söylentilere göre DICE, sıradaki Battlefield oyunu olarak Bad Company 3’ü hazırlıyor ve 2018 yılında oyuncuların beğenisine sunacak.

Hatırlarsanız Bad Company serisi diğer Battlefield oyunlarına kıyasla daha esprili ve senaryo odaklı bir oyundu. Gelişmiş grafikler, sesler ve yıkılabilir çevre faktörü gibi özelliklerle çoğumuzu etkilemeyi başarmıştı. Verilen kısa süreli aranın ardından şimdi de yolda üç numara olabilir.

Battlefield Bad Company 3 geliyor

Söylentilerin kaynağında, çektiği Battlefield videolarıyla da bilinen AlmightyDaq kullanıcı isimli YouTuber var. “Peki bu adama niye güvenelim?” diye sorabilirsiniz. Cevabını vermemiz gerekirse, bu YouTuber, resmi duyurusu gelmeden aylar önce Battlefield 1’in duyurulacağını söylemişti. Yani yine bir şeyler biliyor olma ihtimali yüksek.

Söylentilere göre bu yeni oyun, Vietnam Savaşı’ndan Soğuk Savaş’a kadar geniş ve oldukça tehlikeli bir dönemi kapsayacak. Tabii yine bir senaryo modu ve multiplayer oyun modları olacak, ancak henüz detaylar belli değil.

Yeni detaylar oldukça paylaşacağız.

Birleşik Krallık’ın kralı Call of Duty WW2