Kız arkadaşını öldüren YouTuber hakkında korkunç detaylar ortaya çıktı

Rus YouTuber sevgilisini

Geçtiğimiz günlerde kız arkadaşını öldüren YouTuber haberleri büyük olay yaratmıştı. Rus polisleri tarafından yapılan bazı araştırmalar sonucunda ortaya ilginç detaylar çıktı.

Kız arkadaşını öldüren YouTuber Stas Reeflay, geçtiğimiz günlerde yakalanmıştı. Olayı bilmeyenler için yeniden hatırlatalım. Bir YouTuber kendisini izleyen kişilerden bağış olarak bazı aktiviteler yapıyordu. Geçtiğimiz günlerde seyircilerden birisi kız arkadaşını balkona kilitlemesini söylemişti.

Bu ünlü YouTuber seyircisinden bağış aldıktan sonra kız arkadaşını balkona kilitledi. Kadının hamile olduğu detayı, herkesi şok eden ilk ayrıntı oldu. Bu adam kadını balkona kilitledikten birkaç saat sonra onu tekrar içeri aldı. Ancak kadının hareket etmediğini fark etti.

YouTuber sağlık ekiplerini çağırdıktan sonra bile canlı yayını kapatmadı. Adamın hamile kız arkadaşı Valentina Grigoryeva’nın ilk başlarda hipotermi nedeniyle öldüğü düşünüldü. Ancak korkunç bir detay ortaya çıktı.

Çoklu kafa yaralanmaları tespit edildi

Rus yetkililer tarafından yapılan ayrıntılı çalışmalar sonucunda, aslında kadının hipotermi nedeniyle ölmediği ortaya çıktı. Rusya soruşturma komitesi, yaptığı kapsamlı araştırmalar sonucunda kadının çoklu kafa travmalarına sahip olduğunu gördü.

kız arkadaşını öldüren YouTuber

Tüm bunlara ek olarak kadının yüzünde morluk tespit edildi. Kafa ve yüzde ortaya çıkan morluklar olayın son derece korkunç bir boyutunun olduğunu gösteriyor. YouTuber ise kendisinin tamamen suçsuz olduğunu ve onu darp etmediğini iddia ediyor.

Tüm dünyada büyük bir etkiye neden olan bu olay, muhtemelen uzun bir süre daha tartışılacak. Her araştırmada yeni bazı detaylar ortaya çıkıyor. Bu YouTuber için 15 yıl hapis cezası alacağı tahminleri yapılıyor. Sizce YouTube bu tür videoları engellemek için ne yapabilir? Önerilerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.