Ünlü YouTuber ışın kılıcı yapmayı başardı: Herşeyi kesebiliyor (Video)

ünlü YouTuber ışın kılıcı

Birçok kişinin yakından tanıdığı ünlü YouTuber, ışın kılıcı ile deyim yerindeyse adeta şov yaptı. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

Hacksmith Industries YouTube kanalında ilginç işler yapan ünlü YouTuber ışın kılıcı üretmeye karar vermişti. Kısa bir süre içerisinde 2.200 dereceye kadar ulaşabilen bir ışın kılıcı üreten platform, herşeyi kesebileceğini söyledi. Ekip tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, ilginç bir denemeye kalkışıldı.

Elinizde ışın kılıcı olsaydı muhtemelen çelik ya da benzer materyalleri ilk başlarda kesmeye başlardınız. Ancak bu YouTube kanalı, hiçkimsenin beklemediği birşey yaptı. Işın kılıcıyla YouTube’un elmas Play düğmesini ikiye ayırdılar.

Işın kılıcı devasa bir silaha dönüşebilir

Yaklaşık olarak 10 milyon aboneyi aşmaları ile birlikte YouTube tarafından bu kanala elmas plaket verildi. Herhalde normal bir kanal bunu alıp sergilemeyi tercih ederdi. Muhtemelen bundan fazlasıyla da gurur duyardı.

ünlü YouTuber ışın kılıcı

Bu kanal ise neredeyse kimsenin yapmayacağı birşey denedi. YouTube tarafından gönderilen elmas play tuşunu ortadan ikiye ayrımayı başardı. Üstelik bunu ışın kılıcı ile gerçekleştirdiler. Ancak öncesinde, herhangi bir parçalanma olmaması için 300 derecelik sıcaklığa sahip fırına attılar.

Yaptıkları denemelerde öyle hemen başarılı olamadılar. Bu plaket beklediklerinden çok daha sağlam çıktı. Bu nedenle ilk başlarda uzun süre beklemeleri gerekiyordu. Yapılan uzun bekleyişin hemen ardından YouTube plaketi ortadan ikiye ayrıldı.

Sizler için bu videoyu hemen aşağıya bıraktık. İzledikten sonra yapılan bu çılgın deneme ile alakalı fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.