YouTube bir Apple Vision Pro uygulaması üzerinde çalışıyor!

YouTube bir Apple Vision Pro uygulaması üzerinde çalışıyor!

YouTube Apple Vision Pro’da yer almak için kolları sıvadı. İşte tüm detaylar.

Google’ın Apple Vision Pro için bir YouTube uygulaması geliştirmeyi planladığı bildiriliyor. Verge, bir YouTube sözcüsünün geçici bir çözüm olarak yerel bir Vision Pro uygulaması yapma planlarını doğruladığını duyurdu. Apple Vision Pro için böyle bir plan mevcut değildi ancak teknoloji devinin 3.500 dolarlık kulaklığı için her şey kusursuz olsun isteniyor. YouTube sözcüsü Jessica Gibby’nin yazdığı bir e-postada “Vision Pro’nun lansmanını görmekten heyecan duyuyoruz ve YouTube kullanıcılarının Safari’de harika bir deneyim yaşamasını sağlamak istiyoruz. Şu anda paylaşacak özel bir planımız yok ancak yol haritamızda bir Vision Pro uygulamasının olduğunu doğrulayabiliriz” ifadelerini kullandı.

YouTube bir Apple Vision Pro uygulaması üzerinde çalışıyor!

Vision Pro’nun 600’den fazla yerel uygulamayla piyasaya sürülmesine rağmen şirket, 19 Ocak gibi yakın bir tarihte Vision Pro uygulaması için herhangi bir planının olmadığını açıklamıştı.  Son iki buçuk haftada bir şey şirketin fikrini değiştirdi. Bir teoriye göre, 3.500 dolarlık şaşırtıcı fiyatına rağmen, Apple’ın karma gerçeklik kulaklığı, şirketin en sadık ve cepleri geniş hayranlarının hızla ön siparişleri toplamasıyla güçlü bir başlangıç ​​yapmış gibi görünüyor. İyi kaynaklara sahip analist Ming-Chi Kuo, Apple’ın açılış haftasonunda 160.000 ile 180.000 arasında kulaklık sattığını tahmin ediyor.

Başka bir teori ise video akışı platformunun bağımsız bir geliştiricinin boşluğunu doldurduğunu fark etmesi. Apple cihazı kullanıcıları arasında önemli bir güvene ve saygınlığa sahip: bu da şirketin kararını değiştirmede etkili olmuş olabilir.

Tether’in piyasadaki hakimiyeti kripto paralar için önem arz ediyor