YouTube TV ücretsiz hizmet sunacak: Platform yenileniyor

YouTube, küfür içeren videolara karşı hamle aldı

YouTube TV ücretsiz olacak. Hadi gelin konuyla ilgili merak edilen bütün detaylara birlikte bakalım.

YouTube TV ücretsiz bir şekilde kullanıcılarla yakında paylaşılıyor. Şirket adeta kendisini yeniden yaratmaya çalışıyor. Hatırlayacağınız üzere 2017 yılında YouTube TV uygun fiyatlarla kullanıcılara sunulmuştu. Türkiye’de ise ne yazık ki bu hizmete ulaşmak imkansızdı.

Teknoloji dünyasında her şey çok hızlı değişiyor. YouTube ile ilgili yaşanan gelişme de bunun en güzel örneklerinden bir tanesi oldu. YouTube TV benzersiz bir şekilde kullanıcılara ücretsiz hizmet verecek. Şirketin bu işten herhangi bir ücret talep etmeyeceği tahmin ediliyor.

YouTube TV ücretsiz hizmeti

Kablolu TV kanallarının izlenmesini sağlayan yeni YouTube hizmeti yakında bütün kullanıcılarla buluşacak. Digiturk, Tivibu ve Türksat kablo TV gibi birçok hizmet böylece YouTube tarafından kullanıcılarla paylaşılacak. Dünyada sayılı örneği olsa bile yine de bu yeni gelişme heyecan uyandırmayı başardı.

YouTube TV ücretsiz

Herkes bu yeni platformun bir şekilde ücretli olacağını tahmin ediyordu. Her ne kadar ücretsiz olacağı söylense bile yine de şirket kendi bildiğini okumaya devam ediyor. YouTube TV kullanıcılara bedava hizmet verecek. Fakat reklam oynatılacak.

Yeni YouTube hizmeti tüm dünyada aktifleşecek

YouTube bu hizmeti kullanıcılara ücretsiz bir şekilde vereceğini açıkladı. Fox, CNN ve CBS gibi birçok ABD kablolu TV kanalları bedava olarak kullanıcılara hizmet sunuyor. Aynısı bütün dünyada aktif hale gelecek.

YouTube TV ücretsiz hizmetini şimdilik sadece sınırlı sayıda kullanıcı paylaşıyor. Önümüzdeki aylarda daha fazla kişiyle kullanılması amaçlanıyor. Böylece test süreci bittikten sonra bütün dünyada kullanılabilir bir platform olacak. Peki sizce YouTube tarafından verilecek olan böyle bir TV hizmeti tutar mı?

Mark Zuckerberg’e Meta yatırımcılarından uyarı geldi