Google yedekleme hizmeti kullanıcılara sunuldu: Hem de ücretsiz!

Google'ın topladığı

Son dönemlerde büyük bir eksikliği kapatacağı düşünülen Google yedekleme hizmeti Android kullanıcılarına sunuldu. İşte konu ile ilgili merak edilen bütün detaylar.

Saklanacak verilerin artması ile birlikte, Google yedekleme hizmeti çok daha hızlı bir seviyeye ulaştı. Ayrıca depolama alanı gün geçtikçe bir miktar daha artış gösteriyor diyebiliriz. Google firması, kullanıcıların yeni depolama alanı isteğini gördü ve konuyla ilgili bazı önlemler aldı. Google One olarak bilinen bu yeni hizmet çok ses getirecek.

Google bu hizmeti ücretsiz sunacak

Genellikle Google ve Android gibi platformlar ücretsiz hizmetler sunabiliyor. Böylece bedava hizmet arayanlar da tatmin olabiliyor. Google One olarak adlandırılan bu yeni bulut hizmeti, 15 GB depolama alanını ücretsiz sunacak. Bu sayede son derece uygun fiyatlarla depolama alanına sahip olabileceksiniz.

Google yedekleme hizmeti

Ek ödemeler yapılması halinde daha büyük boyutlarda depolama sunulabilecek. Şimdilik Sadece 15 GB gibi bir depolama alanı ücretsiz kullanılabiliyor. Eğer çok ciddi bir veriye sahip değilseniz 15 GB muhtemelen sizler için yeterli olacaktır. Fakat koleksiyon oluşturmak istiyorsanız ya da çok yüksek bir veriye sahipseniz 2 TB’a kadar yedekleme yapabilirsiniz.

Apple şirketi de yine bu tarz hizmetler sunabiliyor. Şirket, iCloud olarak adlandırılan yedekleme hizmet sayesinde ihtiyaç duyulan verilere hızlıca erişilmesini sağlıyor. Google bu sayede, Apple tarafından verilen önemli bir hizmeti telafi etmiş oluyor. Peki sizce Google One bulut depolama sistemi başarılı olabilecek mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.