iOS ve Android için YouTube Müzik uygulaması yayınlandı!

youtube music uygulamasi

Müzik tutkunları için önemli bir haberimiz var. Popüler video paylaşım platformu YouTube, yeni müzik servisi YouTube Music’in mobil uygulamasını Android ve iOS için yayınladı. Detayları haberimizde.

youtube-music-uygulamasi

YouTube, geçtiğimiz haftalarda uzun zamandır konuşulan yeni servisi Red ile karşımıza çıkmıştı. Ücretli bir servis olan YouTube Red, videoları reklamsız izleme, indirme ve arka planda oynatma gibi özelliklere sahipti. Şimdi ise YouTube Red merkezli çalışan yeni servis YouTube Music duyuruldu. iOS ve Android için yayınlanan YouTube Music uygulamasının detayları haberimizde.

Popüler video paylaşım platformu YouTube, içerisinde milyonlarca videoyu barındırıyor. Bu videoların bir kısmını ise müzikler oluşturuyor. YouTube şimdi ilginç bir hamle ile karşımızda. Bu videoları ücretli şekilde müzik dinleme olanağı tanıyarak sunmaya karar veren platform, YouTube Music uygulamasını duyurdu.

Apple Music’ten sonra YouTube Music, bu sektördeki rekabetin kızışacağının göstergesi oldu. YoTube Music, YouTube Red temelinde çalışıyor. Abonelik ücreti 9.99 Dolar olarak belirlenmiş ancak YouTube Red’i satın aldığınızda bu servise de sahip oluyorsunuz. Reklamsız müzik dinleme imkanı tanıyan uygulama şimdilik sadece ABD’de duyuruldu. İlk kez indirenler için 14 günlük ücretsiz deneme sürümü imkanı da bulunuyor. YouTube Music’in tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Apple’dan Microsoft’a Yeni Taş