YouTube Android’de yorum gizlemeyi test ediyor

YouTubedan film izleme 1

YouTube Android platformunda yorum gizlemeyi test etmeyi başardı. Beta sürümünde yer alan bu özellik ile yorumları gizleyerek gezinebileceksiniz.

Google’ın bünyesinde yer alan YouTube, yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda her zaman olduğu gibi Android’de yeni özelliklerini test etmeye başlayan YouTube, bugün de Hindistan’da yorum gizleme özelliğini test etmeye başladı. YouTube’un yorum gizleme özelliği sayesinde videolardaki yorumları tek tıklama ile gizleyebiliyorsunuz.

Google RCS ile iMessage’a rakip oluyor

YouTube Android üzerinde yorum gizlemeyi test ediyor

Beğen, beğenme, paylaş ve indir butonlarının ortasında yer alan yorumlar seçeneğine tıkladığınız anda tüm yorumlar anında gizleniyor ve alt bölümde direkt önerilen videolar yer alıyor. Şimdilik test aşamasında olan bu özelliğin önümüzdeki aylarda önce Android sonra da iOS kullanıcılarının beğenisine sunulması bekleniyor.

Yorumlara son yıllarda önem vermeye başlayan YouTube, umarız yorum denetleme ekibine daha fazla özen gösterir ve YouTube videolarının altında oluşan siber zorbalıkların önüne geçer.

YouTube Android