YouTube kullanıcılarına yorumlarda yenilik sundu

YouTube, Pornhub kanalını 'birden fazla ihlal' nedeniyle kaldırdı

TechCrunch’ın bildirdiğine göre, YouTube bugün topluluk kurallarını ihlal eden yorumlarla ilgili güncellemeler sunuyor. İşte tüm detaylar.

YouTube, “saygılı” etkileşimleri teşvik etmek için açılır pencereler gibi araçlar kullanıyordu, ancak şimdi uyarıları ile ilgili daha sert önlemler almaya başlayacak. YouTube, kötüye kullanım amaçlı yorumları tespit edip kaldırırsa, kullanıcıya topluluk kurallarını ihlal ettikleri konusunda bildirimde bulunacak. Aynı kişi kötü yorumlar göndermeye devam ederse, bir “zaman aşımı” alacak ve 24 saat boyunca başka yorum bırakamayacak. Kullanıcılar, yorumlarının kaldırılmaması gerektiğine inanıyorsa, bu geri bildirimi paylaşabilirler; ancak yorumun geri gelip gelmeyeceğine video akış platformu karar verecek.

YouTube kullanıcılarına yorumlarda yenilik sundu

Bugün kullanıma sunmadan önce, şirket özelliği denedi ve etkili buldu. Blog gönderisinde “Testlerimiz, bu uyarıların/zaman aşımlarının kullanıcıların tekrar ihlal edici yorumlar bırakma olasılığını azalttığını gösterdi” diye yazdı. YouTube, olarak sosyal medyadaki en kötü yorumlara sahip olmakla ünlü ancak bu sorunu çözmeye kararlılar. Şirket “Bu sorunu çözmek için Şirket , “spam’i belirlemek ve kaldırmak için otomatik algılama sistemlerimizi ve makine öğrenimi modellerimizi iyileştirdiğini” söyledi. 2022’nin ilk yarısında 1,1 milyardan fazla spam içeren yorumu kaldırdığını kaydetti ve spam gönderenler taktik değiştirdikçe makine öğrenimi modellerinin sürekli geliştiğini söyledi. Sosyal medyada zorbalık artık kesinlikle kabul görmeyen bir şey, bu kapsamda video akışı devi de kendisine yenilikler eklemeyde devam ediyor diyebiliriz.

Vivo katlanabilir ekranlı telefon yelpazesini genişletmek istiyor