Yok artık! Seks oyuncağı midesine kaçtı!

porn

Seks oyuncağı ile rahatlamak isteyen kadının hastanede biten hikayesini sizlerle paylaşacağız. Buyrun detaylara bakalım.

Yok artık! Seks oyuncağı midesine kaçtı! Seks oyuncağı kullanırken ipin ucunu kaçıranlar kervanına bir yenisi daha eklendi. ABD’de yaşayan Sally Hansen isimli kadın, erkek arkadaşının yanından ayrılmasıyla beraber biraz heyecan yaşamak istedi. Satın aldığı titreşimli bir vibratör ile rahatlamak isteyen Sally isimli kadının hikayesi ne yazık ki kötü bitti. Vibratörün çok küçük olduğunu ve kontrolü bir anda kaybettiğini söyleyen genç kadın, geceyi hastanede geçirmek zorunda kaldı. İşte detaylar.

Yok artık! Seks oyuncağı midesine kaçtı!

Cinsel hayatını renklendirmek isterken bunu eline yüzüne bulaştıranlar kervanına bir yenisi daha eklendi. ABD’de yaşayan Sally Hansen isimli genç bir kadın, erkek arkadaşının yanından ayrılması sonrasında satın aldığı titreşimli vibratörü denemek istedi. Ancak bir süre sonra Sally için işler yolundan çıktı ve kadın vibratörün içine kaçtığını fark etti. Vibratörü çıkarmak isteyen kadın daha da kötü bir tabloyla karşılaştı. Vibratör kadının midesine kadar gitti ve Sally hastanelik oldu.

WhatsApp Image 2022 03 23 at 19.51.13

Geceyi hastanede geçirmek zorunda kalan Sally Hansen, olayı şu şekilde anlatmış: “Küçük bir vibratörüm vardı, erkek arkadaşım yanımda değilken biraz rahatlamak için kullanmak istedim. Sonrasında ‘küçük’ olan vibratör içime kaçtı, karnımın içerisinde titreşimi hissedebiliyordum. O kadar çok panik yaptım ki içimdeki vibratörle koşarak hastaneye gittim ve doktorlar ameliyatla çıkarttılar.”

Ethereum ve AVAX tahminleri: Analistler açıkladı