Ultra Nadir Star Wars Oyuncağı 150.000 Dolar Etiketle eBay’de

600x338xStar Wars The Force Awakens.jpg.pagespeed.ic .k uTsQSs v

Karşınızda Ultra Nadir bir Star Wars oyuncağı. Eğer sıkı bir Star Wars(Yıldız Savaşları) tutkunuysanız ve duygularınız kadar geniş bir banka hesabınız varsa; bu bulunması neredeyse imkansız Star Wars oyuncağı ilginizi çekebilir.

Star Wars evreninin kült karakterlerinden ödül avcısı Boba Fett’in, aşırı nadir bir prototipi, kendisine 150.000 dolardan başlayan fiyatla alıcı arıyor.

RareStarWarsToys isimli eBay kullanıcısı, nadir heykelciği “Yıldız Savaşları evreninin en nadide, en harika figürü” olarak nitelendiriyor. Satıcı, aynı zamanda, bu figürü 1979 yılında fabrikadan sadece birkaç adet çıkan seriden bir örnek olarak gösteriyor.

2988643 boba+fett

Yine söz konusu satıcıya göre figür, Amerika Birleşik Devletlerinin ünlü televizyon şovlarından “The Pawn Awakens”ta da sergilendi.

Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor’un gösterime girmesiyle birlikte bu tür ürünlerin popülerliği de artıyor. Dünyanın en ünlü uzay opera filmi, geçtiğimiz gün Çin Halk Cumhuriyeti’nde de gösterime girdi üç gün içerisinde, 300 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etti. Yapımın toplam gişe hasılatı, böylece, şimdiden 1<7 milyar dolar sınırına dayandı.

Yazılım Korsanı 3DM Gelecekten Endişeli