Anal seks oyuncağı içinde kalan kadın hastanelik oldu!

Ünlü oyuncunun iCloud hesabı patlatıldı

Anal seks oyuncağı alarak heyecan yaşamak isteyen kadının hevesi kursağında kaldı. İşte detaylar!

Anal seks oyuncağı içinde kalan kadın hastanelik oldu! Sosyal medya enteresan haberlere konu olmaya devam ediyor. Aslına bakarsanız bu tarz haberleri daha öncesinde pek çok defa görmüştük. Ancak bu seferki hikaye biraz daha başka. ABD’de yaşayan bir kadın, cinsel yaşamını renklendirmek için anal tıkaç almış. Bu oyuncağı erkek arkadaşıyla gireceği cinsel ilişki esnasında kullanmak isteyen kadın, sevgilisini de ikna etmeyi başarmış. Ancak seks yaşamını biraz olsun renklendirmek isteyen kadının hevesi maalesef ki kursağında kalmış diyebiliriz.

WhatsApp Image 2022 03 23 at 19.35.47

Anal seks oyuncağı içinde kalan kadın hastanelik oldu!

Seks oyuncağı yüzünden hastaneye kaldırılan kadınlar kervanına bir yenisi daha eklendi. Bu seferki haberimiz ise ABD’den. Kendisine anal tıkaç alarak bunu kullanmak isteyen bir kadın, geceyi hastanede noktalamak zorunda kaldı. Kadın hastanede sonlanan hikayesini şu şekilde aktarıyor: “Anal tıkaç almıştım ve kullanmak istedim. Aldıktan sonraki ilk cinsel deneyimde tıkacı kullandım ve sonra çıkmadığını fark ettim. Birlikte olduğum erkek de bana yardım etmeye çalıştı ama başaramadık sonra gerginlik ile bayılmışım. Hastanede uyandım, röntgen çekildi ve yakışıklı bir doktor tıkacı çıkarttı.”

Maalesef ki cinsel hayatını renklendirmek isteyen pek çok kişinin geceyi hastanede noktaladığını söyleyebiliriz. Söz konusu hadiseler sosyal medya sayesinde oldukça hızlı bir şekilde yayılıyor. Peki siz bu olaylar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere ulaştırabilirsiniz.