TOGG tasarımcısı bakın kim olacak? Büyük sürpriz oldu

Yerli otomobil TOGG

TOGG tasarımcısı bugün resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıklandı. Belirlenen isim gerçekten de alanında en iyiler içerisinde yer alıyor. Hadi gelin konuyla ilgili tüm detaylara birlikte göz atalım.

Türkiye’de üretilmesi planlanan TOGG, tasarımcısı ile de şaşırttı. Elektrikli araçlarda tasarım en önemli detaylar arasında yer alıyor. Almanya’da otomotiv devlerine konuşan yetkililer Tesla araçları gibi çekici tasarımlara sahip araçların üretilmesi gerektiğini ifade etti.

İşin aslına bakacak olursak bu konuda sonuna kadar haklılar. Tasarımı iyi olmayan elektrikli araçlar kimse tarafından beğenilmeyebilir. Mesela Tesla araçları alan kişiler sadece teknolojisi için bu otomobilleri tercih etmiyor. Aynı zamanda tasarım açısından da büyük hayranlık duyuyorlar.

TOGG sağlam bir tasarımla kullanıcılara sunulabilir

Dünyanın elektrikli otomobil alanında önemli projeleri içerisinde gösterilen TOGG uzun bir süre daha devam edecek. Bu projede tasarım alanında Murat Günak liderlik yapacak. Kendisini tanımayanlar için kısaca özet geçelim.

TOGG tasarımcısı

 

Murat günak Almanya’da endüstriyel tasarım eğitimi aldı. Volkswagen ve Mercedes-Benz gibi şirketlerde baş tasarımcı olarak çalıştı. Ayrıca Ford, Peugeot gibi kuruluşlarda da tasarım şefi olarak çalışmalar yürüttü. Ortaya koyduğu tasarımlar ise Avrupa’da ödüller aldı. Genel olarak çalışmalarına bakıldığında gerçekten de son derece başarılı bir geçmişe sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Yerli otomobil TOGG fiyatı 1 milyon mu olacak!

Kendisinin TOGG gibi devasa bir projede yer alması büyük bir şans diyebiliriz. Aracın genel tasarımından o sorumlu olacak. Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu resmi sosyal medya hesabından onun tasarım lideri olarak ekibe katıldığı açıklandı. Peki sizin TOGG ile ilgili beklentileriniz neler? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.