Yeni OnePlus modelinin özellikleri belli oldu

OnePlus, 2021'de şimdiye kadar en hızlı büyüyen telefon üreticisi oldu!

Akıllı telefon dünyasının yükselen yıldızlarından biri olan OnePlus, önümüzdeki günlerde adından sıkça bahsettirecek bir akıllı telefon tanıtmayı planlıyor.

Yeni OnePlus modelinin özellikleri belli oldu. Çin’in yükselen değerlerinden biri olan OnePlus, önümüzdeki ay yani Nisan ayı içerisinde yeni bir akıllı telefon tanıtacak. Bugüne kadar telefonun özelliklerinden tutun ismine kadar sır gibi saklayan Çinli şirket, yavaş yavaş sızıntılar karşısında çaresiz kalmaya başlıyor.

Daha önce OnePlus’ın 160W hızında ultra hızlı bir şarj desteği sunan bir cihaz üzerinde çalıştığı anlaşılmış ancak bu cihazın bir tablet olduğu düşünülmüştü. Bugün ortaya çıkan yeni bir veri ise, bu cihazın 5G destekli bir akıllı telefon olduğunu gösteriyor.

Çinli 3C sertifikasyon kurumu kayıtlarına göre PGHM10 model numarasına sahip bu cihazın resmi ismi henüz bilinmiyor ancak bu durum cihazın birçok özelliğinin sızdırılmasına mani değil.

OnePlus 10 Pro 2

Yeni OnePlus modelinin özellikleri belli oldu

Daha önce paylaştığı pek çok tutarlı sızıntı ile kendini kanıtlayan Dihital Chat Station hesabı, bu OnePlus modelinin bir akıllı telefon olduğunu ve gücünü Dimensity 8100 yonga setinden aldığını duyurdu.

Aynı kaynağın verdiği bilgilere göre 4.500mAh’lık bir bataryaya sahip olması beklenen telefonun ekranı ise BOE firması tarafından üretilen 6,7 inç’lik bir panel olacak. Arka yüzeyinde 50MP’lik Sony IMX766 ana kamerasına ve bu kameraya yardımcı olacak 2 lense sahip olacağı belirtilen telefonun ön yüzeyinde nasıl bir tercihte bulunduğu ise şimdilik muallak.

Tekrar hatırlatmak gerekirse, OnePlus’ın bu yeni modeli önümüzdeki ay yani Nisan ayında tanıtılarak raflardaki yerini alacak.

Telegram iOS güncellemesi birçok yeni özellik getiriyor