Yerli otomobil için heyecanlandıran paylaşım

Yerli otomobil

Yerli otomobil için bugün Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından paylaşım yapıldı. Bakalım yerli otomobil nasıl görünecek?

Türkiye’nin yerli otomobili için uzun yıllardır haberler yayınlanıyordu. Bu yıl geliyor bu ay geliyor çok yakında geliyor derken, yerli otomobil bomba gibi geliyor. Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu tarafından resmi Twitter sayfası üzerinden bir kaç gündür yerli ve milli otomobilimiz için paylaşımlar yapılıyordu. Bugün ise bir paylaşım daha yapıldı.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu‘nun yapmış olduğu paylaşımda otomobilimizin farları, dikiz aynaları ve çok da az olsa lale desenli ızgara görünüyor. 27 Aralık 2019 Cuma günü Gebze‘de tanıtılacak olan etkinlikte otomobilimiz resmi olarak gösterilecek.

En ucuz SUV modelleri Aralık 2019

Pininfarina tarafından tasarlanan bu otomobilin üç farklı modeli olacak. İkisi sedan türünde olacakken biri de SUV segmentinde yer alacak. Elektirikli ve benzili seçeneklerinin bulunacağı söylenen otomobilimizin nasıl görüneceği büyük merak konusu.

Yerli otomobil için heyecanlandıran paylaşım

Sizce Türkiye olarak otomobilimiz ile ilk etapta dünya pazarında olmasa bile iç pazarda rakiplere karşı büyük üstünlük elde edebilir miyiz?

Yerli mail platformu Turkcell YaaniMail kullanıma sunuldu!

Sonuçta bu otomobilden vergi diğer ithal otomobillere göre daha az alınacak. Bu yüzden fiyatı da uygun olacaktır. Umarız oldukça uygun bir fiyat ile otomotiv pazarına giriş yapar ve iç pazarı domine etmeyi başarırız.