En ucuz SUV modelleri Aralık 2019

suv

#İŞBİRLİĞİ

Son dönemde SUV modeller ülkemizde de hayli popüler olmuş durumda. Peki Aralık ayında en ucuz SUV modelleri hangileri? İşte bu sorunun yanıtı.

Son dönemde SUV modeller hem Avrupa’da, hem de ülkemizde hayli popüler olmuş durumda. Zaten üreticiler de SUV segmentindeki model sayısını günden güne arttırıyor. Ülkemizde ve Avrupa’da genel olarak SUV denildiğinde akla ilk olarak Nissan Qashqai geliyor. Uzun bir süredir alanında en çok satan model olan Qashqai son bir kaç aydır Peugeot 3008‘in gerisinde kalıyor.

Bu durumun temel nedeni 3008’in tasarım anlamında Qashqai’den çok daha iyi olması. Ayrıca Qashqai‘nin makyajlı kasasının da artık eskidiğini kabul etmek gerekiyor. Muhtemelen Nissan yakında Qashqai‘yi yenileyecektir.

Geçtiğimiz ayın fiyatları için tıklayın

Elbette söz konusu SUV olduğunda fiyatlarında ortalamanın üzerinde seyrettiğini bilmek gerekiyor. Keza bugün en düşük SUV modelinin fiyatı bile 100.000 TL’nin üzerinde. Ortalama bir SUV içinse 150.000’i gözden çıkarmanız gerekiyor.

Peki Aralık ayında alabileceğiniz en ucuz SUV modelleri hangileri? Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu liste ile başbaşa bırakalım.

İşte en ucuz sıfır SUV modelleri Aralık

Renault Kadjar

en ucuz suv modelleri

Model: Touch 1.3 TCe 140bg
Fiyat: 175.650 TL