Yerli OnlyFans sitesi kuruldu: İşte karşınızda Odtufans

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

Orta Doğu Teknik Üniversitesi öğrencileri, OnlyFans benzeri bir site kurarak adına Odtufans koydu. İşte detaylar!

Yerli OnlyFans sitesi kuruldu: İşte karşınızda Odtufans. OnlyFans sitesini bilirsiniz. Söz konusu sitede genellikle erotik paylaşımlar yapılıyor ve OnlyFans modelleri, kendi profiline üye olan kişiler sayesinde para kazanıyor. Hatta öyle ki bu sitede profil oluşturup enteresan paralar kazanan çok fazla kişinin hikayesi sosyal medyada gündem olmuştu. Şimdi ise bu sitenin bir benzeri Türkiye’deki öğrenciler tarafından kuruldu.

OnlyFans, Rusya'da hizmetini geçici olarak durdurdu

Yerli OnlyFans sitesi kuruldu: İşte karşınızda Odtufans

Bir kısım Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğrencisi, yukarıda sözünü ettiğimiz platformun bir benzerini kurdu. İsmi Odtufans olan sitede, sansürlenmiş çıplak kadın bedenleri paylaşıldı ve sansürlerin kaldırılması için belli bir paranın toplanması gerektiği ifade edildi.

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

Öğrenciler sitenin girişine ise şu ifadeleri yazdı: “Bu site ile kadın bedeninin politikleştirilmesine karşı bilinçlendirme kampanyası yapıyoruz. Kadın kendi bedeni üzerindeki tek karar merciidir. Bedenin politikleştirilmesine ve sansürlenmesine karşıyız. Aşağıdaki her bir tier’ın açılması için belli bir bağış toplanmasını bekliyoruz. Bağışlarınız yüksek lisans eğitimimizi destekleyecektir.”

Ünlü Türk şarkıcı OnlyFans

Odtufans isimli bu site, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Site popüler olmasından çok kısa bir süre sonra ise kapatıldı. Sosyal medyada eleştiri gören bu girişim, kimi kişilerce ise desteklendi. Girişimi destekleyen kişilerin çoğu, kötüye giden ekonomik durumun öğrencileri bu noktaya getirdiğini ifade etti.

T.gondii paraziti bulaştığı kişileri daha seksi yapıyor