Microsoft, Yeni Xbox Series X/S Modellerini Tanıttı

yeni Xbox Series X

Xbox Showcase etkinliği sırasında yepyeni bir Xbox’ın yolda olduğunu duyuran Microsoft, bu sırada çıkacak yeni Xbox Series X/S modellerini de tanıttı.

Bu akşam gerçekleşen Xbox Games Showcase etkinliğinin asıl yıldızı oyunlar oldu. Assassin’s Creed Shadows, Call of Duty: Black Ops 6, Doom: The Dark Ages gibi oyunlar geceye damga vurdu. Ama tüm bu oyunların yanında oyun konsollarına dair de heyecan verici gelişmeler yaşandı. Yepyeni bir Xbox’ın yolda olduğunu duyuran Microsoft, bu yeni nesil Xbox’a dair herhangi bir detay paylaşmadı ama ondan önce çıkacak yeni Xbox Series X/S modellerini detaylandırdı.

Bir süredir gündemde olan tamamen dijital Xbox Series X, bu akşam resmiyet kazandı. Microsoft bu yeni Xbox Series X modelinin çok yakında satışa sunulacağını duyurdu. Bu yeni model, halihazırda satışta olan Xbox Series X’ten çok farklı olmayacak. Sadece beyaz olacak ve bir disk girişi bulunmayacak. Aynı şekilde Xbox Series S’in de dijital bir versiyonu piyasaya sürülecek.

yeni xbox series x 2

Yakında satışa çıkacak tek yeni model bu olmayacak. Microsoft bunun yanı sıra bir de 2 TB depolama alanına sahip yeni bir versiyon çıkarıyor. Yakında raflardaki yerini alacak bir diğer model de “Galaxy Black” adı verilen, galaksi temalı bir görünüme sahip olacak özel tasarım Xbox Series X olacak. 2 TB’lık yeni Xbox Series X 450 dolara, Galaxy Black versiyonu ise 600 dolara satışa sunulacak. Disksiz, beyaz Xbox Series X ise 350 dolara raflardaki yerini alacak.

Epic Games Bu Hafta 700 TL’lik Oyunu Ücretsiz Veriyor