Doom: The Dark Ages Resmen Duyuruldu; İlk Fragman Yayınlandı

Doom: The Dark Ages

Merakla beklenen yeni Doom oyunu resmen tanıtıldı. Doom: The Dark Ages adını taşıyan oyundan ilk fragman yayınlandı.

Bu akşam oyun dünyası için son derece önemli bir etkinlik vardı. Microsoft’un düzenlediği Xbox Showcase etkinliği, hem oyun teknolojileri, hem de yeni oyunlar açısından dikkat çekici pek çok gelişmeye sahne oldu. Bu gelişmelerden biri de, bir süredir gündemde olan yeni Doom oyununun resmi olarak duyurulmasıydı. Bethesda, Doom: The Dark Ages adını taşıyan yeni oyunu sadece duyurmakla kalmadı, oyundan ilk fragmanı da paylaştı. Öte yandan oyunun ne zaman çıkacağı da açıklandı. Heyecanla beklenen yeni Doom oyunu, 2025’te oyunseverlerle buluşacak.

Doom The Dark Ages 2

Doom: The Dark Ages, adından da anlaşılacağı üzere Karanlık Çağlar’da geçecek. Bu da oyunun Orta Çağ temasına bürüneceği anlamına geliyor. Seri için önemli bir değişim alacak bu çağ değişikliğinin oyuncular nezdinde nasıl karşılık bulacağını bekleyip göreceğiz.

FPS türünün öncülerinden olan Doom, bugün oyun dünyasının en ikonik serilerinden biri olarak kabul ediliyor. Bu yüzden bu seriden çıkacak her yeni oyun heyecanla bekleniyor. Bugün tanıtılan The Dark Ages için de aynısını söyleyebiliriz. Zira oyun Xbox Showcase’e damga vuran yapımlardan biri oldu.

Doom: The Dark Ages, Microsoft çatısı altında geliştirilmiş olsa da daha çıkışta Xbox’ın yanı sıra PC ve PlayStation 5’e de gelecek. Öte yandan oyun ilk günden Game Pass’te de yerini alacak.

Epic Games Bu Hafta 700 TL’lik Oyunu Ücretsiz Veriyor