Yeni WhatsApp özellikleri şimdiden heyecan yarattı

WhatsApp, Snapchat ve Instagram Stories'e yanıt olarak 2017'de kullanıma sunulan Durum özelliği için bazı yeni güncellemeler getirdi. İşte detaylar.

Dünyanın en çok kullanıcıya sahip olan internet tabanlı anlık iletişim servisi WhatsApp, yeni özellikleriyle yine kullanıcılarının gönüllerini almayı başaracak.

Yeni WhatsApp özellikleri şimdiden heyecan yarattı. WhatsApp, kullanıcılarının deneyimlerini geliştirmek için yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Son beta sürümü ile birlikte, şirketin sohbetleri kilitleme ve GIF otomatik oynatma özellikleri üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Şirketin resmi web sitesinde henüz açıklanmayan bu özellikler, WhatsApp Beta programı kullanıcıları tarafından keşfedildi.

GIF otomatik oynatma özelliği, sohbetlerde GIF’leri otomatik olarak oynatmak için tasarlanmıştır. Bu değişiklik, daha akıcı bir sohbet akışı sağlayacağı için kullanıcılar tarafından memnuniyetle karşılanabilir. Ancak, bu özelliğin açılıp kapatılabilip kapatılamayacağı henüz net değil.

WhatsApp yakında çevrimiçi durumunuzu gizlemenize izin verebilir

Ayrıca, WhatsApp beta sürümünde, iOS yapısında keşfedilen Sohbet Kilitleme özelliği üzerinde de çalışılıyor. Bu özellik, kullanıcıların herhangi bir sohbeti kilitlemelerine olanak tanıyan bir seçenektir. Sohbet Kilitleme seçeneğine kaydırarak etkinleştirilebilen bu özellik, kullanıcılara Kilitli Sohbetler seçeneğini sunar. Bu seçeneğe tıkladıklarında, kullanıcılar ayrı bir Kilitli Sohbetler bölümüne yönlendirilir ve bu bölüme erişmek için Yüz Kimliği kullanmaları gereklidir. Bu özellik henüz Android için beta sürümünde kullanılamasa da, yakında geleceği düşünülüyor.

WhatsApp kullanıcıları için önemli güncelleme geliyor

Yeni WhatsApp özellikleri şimdiden heyecan yarattı

WhatsApp’ın beta sürümleri, yeni özelliklerin test edilmesine olanak tanır ve şirketin kullanıcıların geri bildirimlerini alarak ürünlerini geliştirmesine yardımcı olur. Ancak, beta sürümlerinin istikrarı garanti edilemez ve hatalarla karşılaşılabilir. Bu nedenle, beta sürümlerinin yalnızca deneyimli kullanıcılar tarafından kullanılması önerilir.

WhatsApp mesajlarda takvim

WhatsApp, mesajlaşma uygulamaları arasında en popülerlerinden biridir ve dünya genelinde milyarlarca kullanıcısı vardır. Şirket, kullanıcılarının güvenliği ve gizliliği konusunda önemli adımlar atmış ve mesajların şifrelenmesini sağlamıştır. WhatsApp, yeni özelliklerle kullanıcıların deneyimlerini daha da geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni WhatsApp özellikleri şimdiden heyecan yarattı.

Hibrit TIGGO yüksek menziliyle dikkatleri üzerine çekti!