Yeni iPad Pro özellikleri rakiplerini fazlasıyla korkutacak cinsten

Apple yeni onarım programı

Apple’ın bir süredir üzerinde çalıştığı yeni iPad Pro modelinin özellikleri sızmaya devam ediyor.

Yeni iPad Pro özellikleri rakiplerini fazlasıyla korkutacak cinsten. Apple, geçtiğimiz yıl iPad Pro’sunu M2 yonga seti ile güncelledikten sonra, daha güçlü özelliklere sahip daha büyük bir iPad Pro modeli üzerinde çalışıyor. Şirketin amiral gemisi tableti için sızıntı kaynağı Revegnus, önemli bilgiler ortaya çıkardı. İddialara göre, yeni iPad Pro, 14,1 inç OLED ekranla donatılabilecek ve Apple’ın M3 Pro işlemcisi tarafından desteklenecek. Söylentilere göre, Apple, iPad OS için de büyük bir güncelleme yapacak ve macOS özelliklerinin birçoğunu 14,1 inçlik iPad Pro’ya getirecek. Ancak, bu güçlü iPad Pro’nun hala bir yıl uzakta olduğunu ve birçok şeyin değişebileceğini unutmamak gerekir.

Apple yeni iPad mini için tarihi netleştirdi

Apple’ın M3 yonga seti, MacBook’larda ve Mac masaüstülerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Sızıntı kaynağı Revegnus’a göre, Apple, canavar bir şey inşa etti ve yeni iPad Pro, potansiyel olarak MacBook veya Mac masaüstüne alternatif olabilir. Ancak, bu cihazın gerçekten bir alternatif olup olmayacağına ve ne kadar başarılı olacağına dair kesin bir şey söylemek için henüz çok erken. Ayrıca, Apple’ın bu yılın sonunda tanıtması beklenen MacBook’un M3 yonga setini kullanacağına dair söylentiler var.

yeni iPad Pro

Yeni iPad Pro özellikleri rakiplerini fazlasıyla korkutacak cinsten

Apple ayrıca, iPhone 15 serisiyle birlikte bu yıl yenilenmiş iPad Pro’lar piyasaya sürmesi bekleniyor. Bununla birlikte, 14,1 inçlik iPad Pro için beklemek isteyenler, bir yıl daha beklemeleri gerekecek. Apple’ın WWDC 2023’te gerçekleşecek olan etkinliği sırasında bu yeni iPad Pro hakkında daha fazla ayrıntı öğrenmeyi bekleyebiliriz.

Apple iPad Pro 2021 bu ay piyasaya sürülecek

Sonuç olarak, Apple’ın yeni 14,1 inçlik iPad Pro’su, güçlü özellikleri ve OLED ekranı ile heyecan verici bir cihaz olacak gibi görünüyor. Ancak, henüz bir yıl uzakta olması ve birçok şeyin değişebileceği unutulmamalıdır. Ayrıca, Apple’ın diğer cihazlarına alternatif olup olmayacağına dair kesin bir şey söylemek için de erken olduğunu belirtmek gerekir. Yeni iPad Pro özellikleri rakiplerini fazlasıyla korkutacak cinsten.

Google ne yapsa da gizleyemiyor!