Windows Phone WhatsApp Sesli Arama İçin Gün Sayıyor

Whatsappta Sesli Gorusme Donemi

WhatsApp sesli arama özelliğini kullanıcılarına bir an önce sunmak için sıkı bir çalışma yürüten Windows Phone ekibinin test aşamasına geçtiği belirtiliyor.

Önümüzdeki yıllarda telekomünikasyon şeklini kökten değiştirecek gibi görünen WhatsApp merakla beklenen sesli arama özelliğini geçtiğimiz günlerde Android ve BlackBerry kullanıcılarının beğenisine sunmuş olsa da, iOS ve Windows Phone işletim sistemlerinin kullanıcıları yeni özellik için beklemeye devam ediyorlar. iOS kullanıcıları yeni özelliğe önümüzdeki günlerde kavuşacak olsa da, hemen hemen her uygulamaya en son kavuşan Windows Phone’un yeni özelliği kullanıcılarına ne zaman sunabileceği merak konusu olmaya devam ediyor.

whatsappsesliarama

Yeni uygulamaları ve özellikleri kullanıcılara sunma konusunda geçmişi pek de parlak olmayan Windows Phone’un WhatsApp sesli arama özelliğini kullanıcılarına sunma konusunda da geç kalacağı düşünülmüş olsa da, ortaya çıkan yeni bilgiler Microsoft’un bu sefer kullanıcılarını şaşırtabileceğini gösterdi. WhatsApp sesli arama özelliği üzerinde çalıştıklarını bir süre önce duyuran Windows Phone ekibine yakın kaynaklar tarafından paylaşılan yeni bilgiler, merakla beklenen özelliğin test edilmeye başlandığını göstedi.

Yeni özelliği önümüzdeki günlerde beta sürecine katılan kullanıcıların beğenisine sunacak olan Windows Phone ekibinin yeni özelliği önümüzdeki haftalarda yayınlayarak iOS’u bile geride bırakabileceği söyleniyor.

PlayStation 4 Mart Ayında da Zirvede Kaldı