Yeni Tweetdeck sürümü Twitter Blue’a özel olacak

Tweetdeck

Tweetdeck birçok kullanıcılarda çalışmıyor. Şimdi Twitter, Tweetdeck’in beta sürümünü ana sürüm haline getirerek  yeni  geliştirilmiş bir sürümünü başlattığını duyurdu.

Resmi olarak kullanıma sunulmasına rağmen yeni uygulama kullanıcılarda Tweetdeck Önizleme olarak karşılarına çıkıyor. Hatta kullanıcılar orijinal  arayüzüne geçmeleri için uyarılar bile alıyorlar.

Buna karşın Tweetdeck, her ne kadar bir beta sürümü de olsa, kullanıcılara tüm temel işlevselliğinin tümünü geri getiriyor. Twitter, bu sürecin hızlıca düzelteceğini söylüyor ve kayıtlı aramaların, listelerin ve sütunların anında taşınacağını vaat ediyor.

Tweetdeck

Twitter, güncellenmiş önizleme yapısının artık Twitter Spaces, anketler ve daha önce eksik olan diğer özellikleri desteklemesi gerektiğini söylese de, Teams işlevinin şu anda kullanılamadığını belirtiyor. Twitter, Tweetdeck’in eski sürümünü kullanımdan kaldırdığını resmi olarak duyurmadı. Ancak sorunların tartışıldığı bir başlıkta, bir Twitter çalışanı, herkesi önizleme sürümüne geçirdiklerini belirterek değişikliğin kalıcı olacağını öne sürdü.

Tweetdeck

Uygulamanın yeni sürümü şimdilik tüm sorunları çözmüş gibi duruyor. Fakat yakın gelecekte birçok kullanıcı bu özellikten yoksun kalabilir.

Twitter Destek’e göre, bu özellik yakın gelecekte Twitter Blue abonelerine özel hale gelecek ve 30 gün içinde kullanıcıların uygulamanın erişmek için onaylanmış olmaları şartı aranacak.

Bu değişiklik muhtemelen Ağustos ayı başında yapılacak. O dönemde uygulamanın 30 günlük bir deneme süresine sahip olup olmayacağı henüz belli değil.

Çin, çip üretiminde kritik öneme sahip metallerin ihracatını kısıtlayacak