Yapay zeka Picsart’ı daha eğlenceli hale getiriyor

1 12

Popüler resim editörü Picsart , yapay zeka destekli animasyonlu GIF oluşturucusunu piyasaya sürdü.

DALL-E en çok statik görüntüler oluşturmasıyla bilinirken, Picsart’ın yazılımı tıpkı yıllardır grup sohbetlerinde ve sosyal medya platformlarında gönderdiğimiz animasyonlu GIF’ler oluşturmanızı sağlıyor.

Bilenler bilir. Sohbet ederken bazen ilginç animasyonları karşı tarafa yollamayı çok severiz. O an aklımıza ilginç bir fikir gelir ve en sevdiğiniz karakterlerini tuhaf şeyler yaparken, veya ilginç GiF’ler ararız.

Picsart

Artık bu eziyete gerek kalmayacak. Çünkü bu uygulama ile en çılgın şeyleri oluşturabilirsiniz. Örneğin iki kediyi bilek güreşi yapan bir animasyon hazırlamanız mümkün.

Şirket bu aracı şimdiye kadarki “en çılgın” platformu olarak konumlandırıyor. Ve bu uygulama oldukça basit bir şekilde çalışıyor. Öyle ki sohbet kutusuna bir sürü çılgın fikir yazın, bir dakika kadar bekleyin ve “kaotik ve eksantrik” oluşumlarının karşınıza çıkmasını bekleyin.

Picsart uygulamasına iOS ve Android cihazlar ile beraber  web üzerinde de kullanılabiliyor. Oluşturduğunuz GIF‘i grup sohbetinizle paylaşmak veya başka bir yere göndermek için de doğrudan cihazınıza indirebiliyorsunuz.

Bu platform tarafından oluşturulan görüntüler karikatürize olarak karşınıza çıkıyor, bu nedenle foto gerçekçilik beklemeyin. Buna karşın eğlencenize inanılmaz bir katkıda bulunduğu da bir gerçek.

Apple Vision Pro Caviar Edition 18 ayar altınla süslendi