TweetDeck eski ve güzel versiyonu ile geri döndü

Twitter, doğrulanmamış kullanıcıların gönderebileceği DM sayısını sınırlıyor

TweetDeck bir süredir sorunlarla karşı karşıyaydı, ancak şimdi geri döndü. İşte tüm detaylar.

Bu haftanın başlarında Twitter, insanların görüntüleyebileceği tweet sayısını sınırlama kararını duyurmuştu. Ardından, TweetDeck platformunu “yeni” sürümüne taşımaya başladı. Birçoğu için değişiklik pek iyi karşılanmadı. Çünkü önceki sürümde bulunan bazı özelliklerin eksik olacağı bilgisi geldi. TweetDeck’in önceki sürümünü kullanmaya geri dönmek istiyorsanız, şimdi bunu yapabilirsiniz, ancak neredeyse kesinlikle yalnızca sınırlı bir süre için.

tweetdeck

The Verge tarafından belirtildiği gibi, bir gecede bazı Twitter kullanıcıları, eski TweetDeck’in Elon Musk, Twitter CEO’su Linda Yaccarino veya şirketin resmi sosyal hesaplarından herhangi birinin resmi duyurusu olmadan geri döndüğünü fark ettiler. Ek olarak, aralarında Harpy’nin yaratıcısı Roberto Doering’in de bulunduğu bir avuç geliştirici, Twitter’ın eski API’sinin yeniden çalıştığını ve üçüncü taraf istemcilerinin bir kez daha çalışmasına izin verdiğini duyurdu. Yine de bunun ne kadar süre geçerli kalacağını söylemek zor.

Twitter, kullanıcıları yeni Tweetdeck’e geçmeye zorlamaya başladığında, şirket, kullanıcıların aracı kullanmaya devam etmek için doğrulanması gerektiğini, yani çoğu kişinin sürekli erişim istiyorsa Twitter Blue’ya abone olması gerekeceğini söyledi. Platform bazı değişikliklerden geçiyor ancak bu değişiklikler her zaman iyi sonuçlar doğurmuyor diyebiliriz. Zira Elon Musk satın aldıktan sonra çoğu şey kötü halde devam etti desek yanlış olmaz.

IVECO eDaily 153 tondan fazla yük çekerek GUINNESS DÜNYA REKORU kırdı