Rise of the Tomb Raider Xbox 360 ve PlayStation 3’e de Geliyor

Rise of the Tomb Raider Xbox 360 ve PlayStation 3e de Geliyor

E3 2014 kapsamında resmi olarak duyurulan Rise of the Tomb Raider’ın PlayStation 3 ve Xbox 360 sahiplerinin de beğenisine sunulacağı belirtiliyor.

Oyun dünyasının en sevilen serileri arasında yer alan Tomb Raider‘ın, geçtiğimiz yılın başında Square Enix tarafından yayınlanan yeni oyunuyla hayata dönemesinin ardından, bu yeni seriyi devam ettirecek olan Rise of the Tomb Raider da geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtıldı. Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz günlerde düzenlenen E3 2014 kapsamında görücüye çıkan oyun için meraklı bekleyiş devam ederken, oyun hakkında ilk detaylar da gün yüzüne çıkmaya başlıyor.

Rise_of_the_Tomb_Raider

E3 2014 kapsmaında yayınlanan tanıtım videosuyla oyunseverlere gösterilen Rise of the Tomb Raider hakkında şu ana kadar pek az şey biliniyor. Ancak bu yılın başında PlayStation 4 ve Xbox One’a yönelik olarak satışa sunulan Tomb Raider: Definitive Edition‘la birlikte yeni nesil konsollara taşınan serinin, bir önceki nesili arkasında bırakacağı düşünülüyordu.

Ancak son günlerde ortaya çıkan ilanlara bakılacak olursa, Rise of the Tomb Raider düşünülenin aksine hem yeni nesil konsollara hem de eski konsollara yönelik olarak piyasaya sürülecek. Amazon UK ve Xbox sitelerinde görülen bu ilanlarda yeni Tomb Raider oyunu sadece PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da değil, PlayStation 3 ve Xbox 360’da da görülebiliyor.

Samsung Galaxy S5 İçin Android 4.4.3 Çok Yakında