Rise of the Tomb Raider Gün Yüzüne Çıktı

Rise of the Tomb Raider Gün Yüzüne Çıktı

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ve büyük başarı yakalayan yeni Tomb Raider’ın devam oyunu Rise of the Tomb Raider, nihayet resmi olarak duyuruldu.

Oyun dünyasının en popüler serileri arasında yer alan Tomb Raider, geçtiğimiz yılın başında PC, PlayStation 3 ve Xbox 360’a yönelik olarak yayınlanan Tomb Raider ile yeniden hayata dönmüştü. Serinin baş karakteri Lara Croft‘un yeni ve daha genç bir versiyonuyla seriyi yeniden başlatan Tomb Raider, serinin hayranlarını etkilemeyi başarmış ve yakaldığı başarının ardından bu yılın başında da yeni nesil konsollara taşınmıştı. Tomb Raider’ın bu başarısının adrından kaçınılmaz olarak gündeme gelen devam oyunu, Rise of the Tomb Raider adıyla resmi olarak duyuruldu.

Rise_of_the_Tomb_Raider

Tomb Raider‘ın merakla beklenen devam oyunu Rise of the Tomb Raider, yapımcı stüdyo Crystal Dynamics tarafından yayınlanan kısa tanıtım videosuyla gün yüzüne çıkmış oldu. Geçtiğimiz oyunda yaşanan olaylardan etkilenmiş olan Lara Croft’u bir psikiyatristi ziyaret ederken gösteren bu tanıtım videosunda, yeni oyundan kısa kısa karelere de yer verilmiş. 2015 yılında piyasaya sürülmesi beklenen oyunun çıkış tarihine dair bir açıklama ise henüz yapılmış değil.

NBA Live 15 Çıkış Tarihi Açıklandı