Yeni Star Wars dizisinin çekimlerine başlandı

ahsoka

Ahsoka Tano karakterine odaklanan yeni Star Wars dizisinin çekimlerine başlandı. Dizi yakında Türkiye’ye de gelecek olan Disney+’ta yayınlanacak.

Bildiğiniz gibi dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından biri olan Disney+ çok yakında Türkiye’de de yayın hayatına başlayacak. Haziran ayında resmi olarak Türkiye pazarına girecek olan Disney+, kullanıcılarına çok sayıda ilgi çekici içerik sunacak. Elbette bu içeriklerin başında Marvel ve Star Wars içerikleri geliyor. Üstelik halihazırda platformda olan Marvel ve Star Wars yapımlarına yenileri eklenmeye devam ediyor.

Disney+ için hazırlanan bu Star Wars yapımlarından biri de Ahsoka Tano karakterine odaklanan Ahsoka dizisi. The Mandalorian dizisinin ikinci sezonunda Rosario Dawson’ın hayat verdiği Ahsoka karakterine odaklanan yeni Star Wars dizisinin çekimlerine başlandı. Dizinin çekimlerine başlandığı, setten ilk görsel paylaşılarak duyuruldu.

Star Wars dizisi

Ahsoka Tano karakteri ilk olarak animasyon dizi Star Wars: The Clone Wars’ta Anakin Skywalker’ın genç öğrencisi olarak karşımıza çıkmıştı. Zamanla Star Wars sevenlerin favori karakterlerinden biri haline gelen Ahsoka, The Mandalorian’ın 2. sezonuyla birlikte animasyon dünyasının ötesine de taşındı. Son olarak The Book of Boba-Fett’te gördüğümüz karakter, bireysel dizisinde bir jedi olarak maceralarına devam edecek. Ayrıca dizide Star Wars: The Clone Wars’tan tanıdığımız diğer karakterler de yer alacak. Ayrıca Hayden Christensen de Anakin Skywalker/Darth Vader rolüyle geri dönecek.

Apple çalışanları ofise dönmekten rahatsız