Yeni Silent Hill’in Yapımcısı Guillermo del Toro Olacak!

Guillermo del Toro

Dünyanın en iyi yönetmenleri ve en iyi senaristleri arasında yer alan Guillermo del Toro, öncelikle Sony PlayStation 4 için geliştirilecek yeni Silent Hill oyunun yapımcısı olmayı kabul etti.

Hellboy ile Hobbit serisi,  The Orphanage (2007), Pan’ın Labirenti (2006), Julia’s Eyes (2010), Biutiful (2010), Kung Fu Panda 2 (2011), Puss in Boots (2011) ve Blade 2 gibi başarılı filmlerin yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenen Guillermo del Toro, Konami’nin teklifini kabul ederek yeni Silent Hill oyununun yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenmeyi kabul etti.

2015 yılının ortasında, öncelikle Sony PlayStation 4 için satışa sunulması beklenen yapımın isminin “Silent Hills” olması bekleniyor. Senaryodan sızan bilgilere göre, oyuncular birkaç Silent Hill gerçekliği arasında gezinerek en büyük kabuslarını yaşayacak.

Walking Dead’ın yıldızlarından Norman Reedus da projede aktif rol oynayacak.

r guillermo del toro large570

 Guillermo del Toro, sadece film çalışmaları ile tanınmıyor. Ünlü isim yakın zamanda Türkçe’ye de çevrilen düşüş serisini kaleme almıştı. Vampirler ve karanlık bir mitosu konu alan yapım üç kitaptan oluşuyordu.

Silent Hill serisinde del Toro’nun en büyük yardımcısı Konami’nin en büyük beyinlerinden Hideo Kojima olacak.

HTC One Max M8 Özellikleriyle Büyüleyecek