Guillermo del Toro, Konami’ye Küfür Yağdırdı!

del toro

Hellboy ikilemesi, Pacific Rim, Kung Fu Panda üçlemesi ve The Strain dizisinden tanıdığımız yönetmen Guillermo del Toro; Silent Hill, Castlevania, Contra, Dance Dance Revolution, Gradius, Frogger, Suikoden, Ganbare Goemon, Metal Gear Solid, Mirmo, Metal Gear Solid, Beatmania IIDX, Pro Evolution Soccer ve Yu-Gi-Oh! gibi efsanevi oyun serilerinin geliştiricisi Konami hakkında çok ağır ifadeler kullandı.

Ünlü Oscar adaylı yönetmen Guillermo Del Toro; yaklaşık 1.5 yıl önce Silent Hill serisinin en yeni yapımı Silent Hills için; Metal Gear Solid ve Silent Hill serilerinin bir numaralı ismi Hideo Kojima ile birlikte çalıştırıyordu. Ne var ki, proje tamamlanmış ve ufak tefek dokunuşlar ile birlikte piyasaya çıkmayı beklerken, ekonomik kaygılar nedeniyle iptal edildi.

Guillermo del Toro

Konami’nin Sonu mu Geliyor?

Bu gelişme Hideo Kojima’ın Konami’den kopmasına neden oldu. Ünlü yönetmen Guillermo del Toro ise Konami hakkında “Yaptıkları tam bir moronluk. Canları cehenneme(İngilizce mealini tahmin ettiğinizi varsayıyoruz)… Umarım kendi aptallıkları içerisinde boğulurlar.” açıklamasında bulundu. Şimdilerde yönetmen  Guillermo Del Toro, senarist ve yapımcı Hideo Kojima ile The Walking Dead’ın popüler yıldızı  Death Stranding üstünde çalışıyor.  Death Stranding’in fragmanları da ardı ardına yayınlanıyor. 4K çözünürlük ve HDR desteği ile satışa sunulacak Death Stranding, 2017 yılının son aylarında, Sony PlayStation 4 platformu için satışa sunulacak. Bu  Hideo Kojima’nın, Konami ile olan on yıllarca olan birlikteliğinin sonunu da temsil edecek.

Facebook’tan İtiraf ve Savaş İlanı!