Yeni Scarface filmi +18 olacak!

scarface

1983’te çekilen Scarface tekrardan sinemaya uyarlanıyor. Yeni Scarface filmi şiddet dolu ve akıl almaz bir yapım olacak.

Sinema tarihinin en önemli yapımlarından biri olan Scarface ilk olarak 1932 yılında beyaz perdeye aktarılmıştı. Fakat bu ismin efsane haline dönüşmesi 1983 yılında Al Pacino’nun başrolde oynadığı filmle gerçekleşti.

Şimdi Scarface bir kez daha beyaz perdeye aktarılmaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere film hakkındaki çalışmalar kısa süre önce start almıştı. Filmin yönetmenliğine ise Luca Guadagnino getirilmişti.

Yeni Scarface filmi şiddet yüklü olacak

Guadagnino geçtiğimiz günlerde film hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Ünlü yönetmen yeniden beyaz perdeye aktarılacak olan Scarface’in harika bir senaryoya sahip olduğunu ve 1983’te çekilen versiyonuna nazaran çok daha sert sahneler içerdiğini bu yüzden de kesinlikle +18 derecesinde bir film olacağını ifade etti.

scarface 1

İzleyenlerin de bildiği üzere 1983’te vizyona giren Scarface de hayli şiddet yüklü bir filmdi. Fakat yeniden çekilecek olan versiyonu Al Pacino’nun oynadığı filme nazaran çok daha acımasız sahnelere sahip olacak.

Şimdilik film hakkında kesinleşmiş olan çok bir bilgi yok. Tek bildiğimiz senaryonun Joel Coen ve Ethan Coen olarak bilinen Coen Kardeşler’in imzasını taşıdığı.

Bu arada şu anda filmin vizyon tarihi de belli değil. Fakat oyuncular belirlendikten sonra çekim aşamasının hızlı bir şekilde bitirilmesi planlanıyor. Muhtemelen film önümüzdeki yılın sonlarına doğru izleyiciyle buluşabilir.

Tenet filmi hala zararda