Yeni OnePlus 5 modeli ortaya çıktı!

Ekran Resmi 2017 08 08 07.39.59

Çin’in son yıllardaki yükselen değeri OnePlus, çiçeği burnunda yeni amiral gemisi modeli OnePlus 5 için farklı bir versiyon daha tanıttı.

Çin’in son yıllardaki yükselen değeri konumunda bulunan OnePlus, yeni amiral gemisi modeli OnePlus 5 ile de tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Şu aralar bazı ithalatçı firmalar aracılığıyla ülkemizde de satılmakta olan One Plus 5 için yeni bir versiyon daha duyuruldu.

Bilindiği üzere OnePlus 5 sadece gri ve siyah renklerde piyasaya sürülmüştü. Çinli üretici geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir görselle yeni bir renk seçeneğinin geldiğini açıkça belirtmişti.

Geçtiğimiz gün OnePlus’tan yapılan açıklamada, altın renginde OnePlus 5 Soft Gold Limited Edition’un 7 Ağustos’tan itibaren satışa sunulacağı belirtildi. Altın renge sahip olacak bu yeni versiyon, isminden de anlaşılacağı üzere sınırlı sayıda olacak. Yalnızca OnePlus.net üzerinden satılacak olan yeni versiyon, 6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip olacak. Yani bir diğer depolama seçeneği olan 8GB RAM ve 128GB dahili depolama, altın renginde bulunmayacak.

Altın renge sahip yeni versiyonun, gri ve siyah renkli versiyonlarla aynı fiyattan satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Altın renkli OnePlus 5 ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. OnePlus bu rengin sonraki durağı olarak da Hindistan’ı belirlemiş durumda. Altın renk seçeneğinin Çin ve Hindistan dışındaki diğer pazarlarda boy gösterip göstermeyeceği ise henüz kesinlik kazanmış değil.