OnePlus Mini modeli görüldü!

oneplus mini modeli

Akıllı telefon pazarının asi çocuğu OnePlus’tan yeni bir haber geldi. Çin kaynaklı habere göre firma, bir çeşit “Mini” modeli üzerinde çalışıyor. OnePlus Mini modeline ilişkin görseller ve detaylar haberimizde.

oneplus-mini-modeli

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında duyurulan OnePlus One modeliyle akıllı telefon pazarına farklı bir giriş yapan firma, geçtiğimiz Ağustos ayında yeni modeli One Plus 2’yi satışa sundu. Marka, amiral gemisi sınıfında cihazları diğer markaların modellerine göre daha uygun satması ile adeta meşhur diyebiliriz. Davetiye sistemiyle yapılan satışlar sebebiyle cihazlara ulaşmak son derece zor oluyor. Özellikle Türkiye gibi gümrük uygulamalarının sıkı olduğu ülkelerde bu cihaza ulaşmak neredeyse imkansız.

Bugünlerde firmanın yeni bir model üzerinde çalıştığına dair bazı bilgiler paylaşıldı. Bilgiler henüz resmi değil ancak bize soracak olursanız bu haber bir söylentiden daha öte. Yukarıda görmüş olduğunuz resimler, OnePlus’ın üzerinde çalıştığı yeni bir modele ait. Modelin OnePlus Mini olarak adlandırılacağı tahmin ediliyor. Cihazın en dikkat çeken yanı, arka tarafında yer alan iki adet kamea ve parmak izi okuyucu sensör.

Firma henüz daha kısa bir süre önce OnePlus 2’yi duyurduğu için bu model amiral gemisi segmentinde olamaz. Dolayısıya geriye kalan tek seçenek orta segmentte yer alması. Cihazın teknik özelliklerine ilişkin şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor ancak bu cihazın fiyatının 250 Dolar olacağı söyleniyor.

Klasik tasarımlı 5 akıllı saat modeli!