Yeni Mass Effect Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

Mass Effect 4 Hakkında Yeni Detaylar Açıklandı

Wedbush Securities analisti tarafından hazırlanan yeni rapor, yeni Mass Effect oyunu ve Mirror’s Edge’nin ne zaman piyasaya sürülebileceğini gösterdi.

Oyun dünyasının en etkili firmaları arasında yer alan Electronics Arts yapım aşamasındaki yeni Mass Effect ve yenilenmiş Mirror’s Edge gibi merakla beklenen oyunları hakkında konuşmaktan şimdilik çekiniyor olsa da, firmaya yakın kaynaklar tarafından paylaşılan bilgiler bu oyunların ne zaman piyasaya sürüleceğiyle ilgili ilk detayların gün yüzüne çıkmasını sağladılar.

Yeni Mass Effect

Electronic Arts’a yakın kaynaklardan aldığı bilgilere dayanarak firmanın önümüzdeki dönemde nasıl bir yol haritası izleyeceğini öngören Wedbush Securities analisti Michael Pachter, firmanın 2016 yılının ilk çeyreğinde oldukça yoğun olacağı görüşünde. Firmanın bu çeyrekte piyasaya sürüleceği daha önce açıklanan Star Wars Battlefront ve yeni Need for Speed ile yetinmeyeceğini düşünen Pachter, yeni Mass Effect oyunu ve Mirror’s Edge‘in de 2016 yılının ilk çeyreğinde oyunseverlerle buluşacağını belirtiyor. Pachter’ın iddiaları şimdilik dayanaksız olsa da, Haziran ayında düzenlenecek olan E3 2015’le beraber iki oyunun da ne zaman çıkacağının kesin olarak belli olması bekleniyor.

Microsoft Surface Satışları İki Katına Çıkacak