Mass Effect: Andromeda İçin Yeni bir Video Paylaşıldı

maxresdefault 768x432 1

Duyurulduğundan itibaren hem büyük merak uyandıran, kimi zaman da detayların azlığından şikayet ettiren Mass Effect serisinin yeni oyunu Mass Effect: Andromeda tekrar sahnede. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Mass Effect serisi ilk olarak 2007 yılında çıkışını yapmıştı. Bioware tarafından geliştirilen ve dağıtımının Electronic Arts tarafında yapılan oyunun ilk çıkışını Xbox 360 için yapmış olsa da sonrasında PC kullanıcıları ve diğer platformlar için de yayınlandı. Mass Effect serisi şüphesiz uzay çağını gerçekten hissettirebilen nadir oyunlardan birisi. Serinin yeni oyunu olan Mass Effect: Andromeda, hem paylaşılan konsept çalışmalarıyla hemde yayınlanan videolar ile çoktan büyük bir heyecan uyandırmış durumda. 2017 yılının ortalarında çıkması beklenen oyun hakkında henüz pek fazla bir bilgi paylaşılmış değil. Fakat bugün firma oyun için paylaştığı videolara bir yenisini daha ekledi. Her ne kadar kısa bir video olsa da, merakla bekleyen birçok oyuncuyu daha çok heyecanlandıracak gibi gözüküyor. Mass Effect’in resmi kanalından paylaşılan bu videoyu aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Mass Effect: Andromeda N7 Tralier


Videoya baktığımızda Pathfinder olarak galaksiyi birbirine katacağız gibi gözüküyor. Oyun PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows platformlarına çıkışını yapacakken, PlayStation 4 PRO içinde 4K çözünürlükle ve HDR desteği ile gelmesi bekleniyor. Oyun ile ilgili oynanış videoları ve daha fazla detayı 1 Aralık‘ta düzenlenecek olan The Game Awards 2016’da görebiliriz. Ayrıca firmanın Andromeda Initiative adında yaptığı etkinlik bize videolar halinde bilgiler sunuyor. Bu siteye de buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Lenovo 1 milyon Motorola Moto Z satmayı başardı