Mirror’s Edge için Yeni Bilgiler Geldi!

mirrorsön

Mirror’s Edge oyunu hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Yeni detaylar internete sızarken oyunun 2016 yılında piyasaya sürüleceği iddiaları da ortaya atıldı.Oyun ilk olarak PlayStation 3 için yayınlandı daha sonraları Xbox 360’a yönelikte yayınlanmaya devam etti ve sonrasında da yani 2009 yılında PC’ye geçişini yaptı.

mirrors

Parkur oyunu olan Mirror’s Edge EA Digital tarafından geliştirdi.Oyunun çıktığı tarihte kullanıcılar tarafında beğenilip benimsenmişti.Oyuncular tarafından oyunun beğenilmesi üzerine devam oyunu da beklenimini sürdürdü ve sonuç olarak Electronic Entertainment Expo 2013’de devam oyununun geleceğinin duyurusu yapıldı.Oyun ve Faith karakteri kısa süre de hayran kitlesini topladı ve Mirror’s Edge geliştirilme aşamasına alındı.

DICE oyuna her ne kadar geliştirme getirilmesini istese de sonuç olarak devam serisinin çıkarılmasını daha mantıklı buldu.Mirror’s Edge adını taşıyacak olan devam oyunu hakkında detaylı bilgilerde gün geçtikçe internete sızmaya devam ediyor.DICE’ın devam oyunu için tasarladığı fikirlerin başında ise oyunun geçtiği dünyanın yapısı ve düzeni yer alıyor.

Gelecek olan yeni oyun online bir platformda oyananabilecek ve tasarlanılan yeni dünyanın kullanıcılar tarafından keşfedilmesi sağlanacak.Online oyun sayesinde farklı kullanıcılarla birlikte oyunu daha keyifli de kılabileceksiniz. Mirror’s Edge adı verilen devam oyununda silah kısıtlaması ortadan kalkacak.Oyunun 2016 yılında PC,Mac,PlayStation 4 ve Xbox One platformları için geleceği de diğer detaylar arasında yer alıyor.

CeBIT 2014 Özel: Yeni Nesil Windows 8.1 Tablet