Mortal Kombat’ın Android Sürümü Ortaya Çıktı!

mk 1

1990’lı yılların efsane dövüş oyunlarından biri olan Mortal Kombat yeni sürümüyle Android tabanlı mobil cihazlara yüklenmeye çoktan başladı.

Rekor kıran oyun, rekor satışlara imza atmayı başarmıştı ve bir dönem oyun severlerin en gözde oyunları arasına girmeyi başarmıştı.

Başarılı dövüş oyunu Mortal Kombat, çıkardığı yeni sürümü olan Mortal Kombat X ile Android tabanlı cihazlara indirilmeye başladı. Şu anda Türkiye kullanıcılarına henüz açılmayan uygulamanın kısa zaman sonra Türkiye’de de indirilebilir duruma gelmesi umuluyor.

Bilgisayarlar ve oyun konsolları için yapılan sürümleriyle kısa süre önce piyasaya hızlı bir giriş yapan Mortal Kombat X; geçen günlerde iOS sürümüyle de Apple kullanıcılarıyla buluşmuştu.

mk-1

Efsane oyunun son olarak Android tabanlı mobil cihazlar için çıkartılan sürümü de Play Store üzerinde yayınlanarak indirilmeye başlandı; lakin Mortal Kombat X; şimdilik Türkiye’de Android kullanıcıları için etkin olmadı.

Bu nedenle cep telefonlarına indirilemiyor; fakat kısa zaman sonra oyunun Türkiye’deki kullanıcılara da açılması bekleniyor. Bakalım yeni sürüm Mortal Kombat X hakkında nasıl yorumlar gelecek?

YouTube’un İlk Videosu 10 Yaşında