Yeni MacBook Pro soru işaretleri oluşturmaya devam ediyor

Çentikli MacBook Pro modelleri geliyor!

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan düşük disk okuma yazma değerleriyle taliplerinin kafasında soru işareti bırakan MacBook Pro, ortaya çıkan yeni detaylarıyla üzmeye devam ediyor.

Yeni MacBook Pro soru işaretleri oluşturmaya devam ediyor. Haziran ayının başında Apple tarafından gerçekleştirilen Worldwide Developers Conference etkinliği kapsamında tanıtılan M2 işlemciye sahip MacBook Pro, geçtiğimiz hafta SSD disk okuma / yazma değerleriyle gündeme gelmişti. Buna göre M1 işlemciye sahip selefine göre neredeyse yarı yarıya daha yavaş değerlere ulaşan yeni MacBook Pro’da bu durumun sebebinin SSD yongasındaki muhtemel değişiklik olabileceği düşünülmüştü. Bugün iFixit’in yaptığı bir paylaşımsa, şüphelerin doğru olduğunu gösterdi.

Apple, macOS Universal Control'ü 2022 baharına kadar erteledi

Ünlü YouTube kanalı tarafından paylaşılan yeni videoda M2 işlemcili MacBook Pro’nun en küçük bileşenine kadar parçalara ayrıldığı görülüyor. Bu esnada ilk dikkat çeken şeyse, yeni bilgisayarda gerçekten tek bir 256GB SSD yongasının kullanıldığının görülmesi oldu. Daha önce ifade ettiğimiz üzere M1 işlemcili modelde bu alanda 2 farklı 128GB SSD yongası kullanılmış bu da bilgisayarın daha hızlı okuma / yazma değerlerine ulaşmasına neden olmuştu.

Samsung, 14 inç 90Hz OLED ekranlar üretmeye başladı

Yeni MacBook Pro soru işaretleri oluşturmaya devam ediyor

Öte yandan bu parçalama esnasında M2 işlemcili MacBook Pro almak isteyenleri hiç memnun etmeyecek yeni durumlarla da karşılaşıldı. Buna göre, yeni bilgisayarın iç donanım yapılarında neredeyse hiçbir değişim yok. Özellikle Touch Bar kısmının 2021 modeliyle birebir aynı olduğunu söyleyelim.

Çentikli MacBook Pro modelleri geliyor!

Bakalım MacBook Pro (2022) hakkında neredeyse her hafta çıkan yeni olumsuz durumlar karşısında Apple ne zaman suskunluğunu bozacak?

Rusya teknoloji devlerine ceza kesiyor