Yeni iPhone modellerinin ismi belli oldu!

iPhone 11 Mockups

Eylül ayında tanıtılacak olan yeni iPhone modellerinin isimleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bakalım Apple, iPhone’ları bu yıl nasıl isimlendirecek?

Apple, Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikte yeni iPhone modellerini tanıtacak. Bu iPhone modellerinin isimlerinin iPhone 11 ve iPhone 11R olarak isimlendirilmesi bekleniyordu. Ancak bugün gelen bilgiler Apple’ın yine isim politikasını değiştireceğini gözler önüne seriyor. Peki, Cupertinolu firma bu yıl nasıl bir isimlendirme politikası izleyecek?

Amazon’da Apple aksesuarları satan ESR isimli bir firma, bu yılki iPhone modellerinin ismini sızdırdı. ESR’nin sızıntısına göre; iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max adında üç farklı model tanıtılacak. iPhone 11, iPhone Xr’ın gelişmiş versiyonu olacak. iPhone 11 Pro ve Max ise ana iPhone modelleri olacak.

Yeni iPhone

Apple’ın iPad modellerinde de bu tip bir isimlendirme politikası uygulaması, bu sızıntıyı güçlendiriyor. Artık Apple cephesinde iPhone’un isimlendirilmesine bir kalıp getirilmeli. Bundan 5 yıl sonraki modellere iPhone 15 adını vermek pek estetik olmayacaktır. Muhtemelen Apple bir noktadan sonra sadece iPhone ve iPhone Pro olarak isimlendirme kullanacak.

Need for Speed Heat tanıtıldı!

iPhone 11 ve iPhone 11 Pro Max modelleri üçlü kamera kurulumu ile dikkat çekecek. Ancak Apple bu modellerde de iPhone X’da kullandığı çentik tasarımdan vazgeçmeyecek. Apple 2020 yılında tanıtacağı modellerde ya çentiği komple kaldıracak ya da çentiği küçültecek. Bu yıl iPhone satışları ile darbe alan Cupertinolu firma, bakalım iPhone 11 serisi ile bu zararı telafi edebilecek mi?