iPhone 12 Pro 6GB RAM’le gelecek

Ekran Resmi 2019 11 23 17.17.33

#İŞBİRLİĞİ

Apple’ın önümüzdeki yıl tanıtacağı yeni nesil iPhone modeli iPhone 12 Pro hakkında bilgiler sızdırılmaya devam ediyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Akıllı telefon pazarının lider isimlerinden biri olan Apple, bu nesildeki iPhone modellerini geçtiğimiz Eylül ayında satışa sunmuştu. iPhone 11 modellerinin satışa sunulmasıyla birlikte gözler 2020 yılında tanıtılacak olan yeni nesil iPhone modellerine çevrildi.

Eğer büyük bir aksilik yaşanmazsa yeni nesil iPhone modellerinin 2020 yılının son çeyreğinde tanıtılması bekleniyor.

Apple RAM kapasitesini arttırıyor!

Şimdiye kadar iPhone 12 Pro ile ilgili sızdırılan raporlarda yeni nesil iPhone modellerinde çentiğin küçüleceğine ve kamera sayısının da 4’e çıkarılacağı yönünde bilgilere rastlamıştık.

Şimdi ise yeni nesil iPhone modelinin RAM miktarı ile ilgili bir detay ortaya çıktı. Malum, Apple iOS’in verdiği güç ile iPhone modellerinde öyle uçuk RAM kurulumlarına yer vermiyor. Rakipleri 12GB RAM’e sahip telefonlar üretirken Apple hala bir iPhone için 4GB’lık RAM’in fazlasıyla yeterli olduğu görüşünde. Fakat önümüzdeki yıl bu durum değişecek gibi görünüyor.

iphone 12 pro

Eğer sızdırılan bilgiler doğruysa yeni iPhone 12 Pro ve Pro Max modelinde 6GB RAM kullanılacak. Elbette bu şimdilik bir söylentiden ibaret. Keza Apple yeni iPhone modelinde illa ki teknik özellikler bakımından güncellemeler yapacaktır. Fakat bu güncellemelerin RAM kapasitesini kapsayıp kapsamadığı önümüzdeki günlerde netleşecektir.

Avrupa’da en çok telefon satan kim? Apple mı, Samsung mu yoksa Huawei mi?